Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής  του 2ου Division (2ο group north), η La Mafia αντιμετώπισε τους Athenian Warriors. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 1 ημίχρονο. Ύστερα οι «μαφιόζοι» ξέφυγαν στο σκορ, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και πήραν εν τέλει μια εύκολη νίκη με σκορ 69-48!

Καλύτερα ξεκίνησε στην 1η περίοδο η La Mafia. Έτρεξε πολύ στο ανοιχτό γήπεδο, βρήκε εύκολους πόντους, ενώ αμυντικά ήταν απόρθητη. Οι Athenian Warriors ξεκίνησαν νωχελικά και το πλήρωσαν. 19-7 ήταν το επιμέρους σκορ με τους γηπεδούχους να δημιουργούν μια διαφορά 12 πόντων! Για τους «μαφιόζους» 10 πόντους πέτυχε ο ταχύτατος Κατσούδας. 3 πόντους είχε ο Λούβαρης για τους Athenian Warriors!

Πιο ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρό μπάσκετ και είδαμε ωραίες φάσεις. 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να μειώνεται κατά 1 καλάθι (10 πόντοι). Για τους προπορευόμενους υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα με 6 από τους 7 παίχτες να μοιράζονται τους πόντους της ομάδας. 3 καλάθια έβαλε ο Λούβαρης και 2 ο Χατιλλάρι για τους «πολεμιστές».

Οι «μαφιόζοι» ξέφυγαν στην 3η περίοδο. Παίζοντας τρομερό και γρήγορο μπάσκετ κατάφεραν να επιβληθούν πλήρως τον γρήγορο ρυθμό τους. Ο Κατσούδας το πήρε πάνω του και η διαφορά έφτασε τους 22 πόντους. Οι Athenian Warriors ήταν εκτός ρυθμού και έμειναν εκτός διεκδίκησης αγώνα! 22-10 ήταν το επιμέρους σκορ. Για την La Mafia 10 πόντους ακόμα έβαλε ο Κατσούδας , ενώ με 4 πόντους και τρομερές άμυνες ακολούθησε ο Λάζος. Στους 4 πόντους του Λούβαρη έμειναν οι Athenian Warriors!

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε κοντά στους 20 πόντους με το τελικό σκορ να είναι 69-48! 17-18 έληξε η περίοδος που ήταν η πιο θεαματική και ανταγωνιστική του αγώνα!  Για τους νικητές 8 είχε ο Χαραλαμπίδης, 4 ο Κατσούδας και 3 ο Ζυγομήτρος. 5 είχε ο Νανούσης και από 4 έκαστος Χατιλλάρι και Λεμονιάς για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Π. Κατσούδας με 26 πόντους, 4 ριμπάουντ (4-0), 4 ασίστ, 5 κλεψίματα και 5 λάθη σε 37 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Π. Παρδαλάκης με 9 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Π. Χαραλαμπίδης με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 2 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πλήθος των αιφνιδιασμών που έβγαλε η La Mafia!