Με νίκη έκλεισαν τις υποχρεώσεις τους για το 2023 το απόγευμα του Σαββάτου στο Sala Sport Club οι Mad Frogs όταν υποδέχτηκαν στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της West Division 2 τους Sallas Mavericks αποδίδοντας όμορφο μπάσκετ μετά τα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έκαναν καταπληκτική εκκίνηση. Με τους Αρβανιτάκη (6), Τσουκάτο και Χριστουδούλου (από 5) να σκοράρουν από μακριά προηγήθηκαν με 15-2, ωστόσο οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Φράγκο (5) , Τσικόλα (4) και το τρίποντο του ΚΑτσαρού μειώνοντας σε 12-18 στο φινάλε της πρώτης περιόδου..

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν πλήρως στη συνέχεια. Με επιμέρους 13-3 τα Βατράχια όχι μόνο ισορρόπησαν αλλα και προσπέρασαν χάρη στην άμυνα τους (Αρβανιτάκης & Τσουκάτος από 3) αλλά και τον κυριαρχικό Brkic (8π) που παρέα με τον Φράγκο (4) τους έβαλαν μπροστά με 25-24 στο ημίχρονο.

Ποιός είδε τους Mad Frogs και δεν φοβήθηκε μετά την ανάπαυλα ; Μετά τα πρώτα λετπά όταν και οι ομάδες ισορροπούσαν, ένα σερί 12-0 χάρη στην τριπλέτα  Brkic (9), Αδαμόπουλου (7) και Κατσαρού (6) με όμορφο μπάσκετ ξέφυγαν απέναντι στους Τσκουκάτο (5) και Αρβανιτάκη (3) που έδειχναν οι μοναδικές σταθερές στην επίθεση των Mavs, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με διψήφια διαφορά (51-35).

Στην τελική ευθεία τα Τρελά Βατράχια είχαν πιο εύκολο έργο. Συντήρησαν δίχως δυσκολία την απόσταση που είχαν πάρει, φτάνοντας ως το +22 με τους Φράγκο (5) και Καραμήτσο (4), με τους αντιπάλους τους να μείωνουν ως το τελικό 61-46.

Στην τελική ευθεία οι Frogs πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω. Κωστόπουλος και Κ. Γιαννόπουλος με 4 πόντους έκαστος, Στάϊκος με ένα τρίποντο αλλά και οι Φράγκος - Σοφός - Θ.Γιαννόπουλος και Κατσαρός από 2 πόντους ήταν οι σκόρερ τους, την ώρα που Μπόρσης και Βλάχος συνέβαλαν στο απόλυτα δίκαιο τελικό 62-46 !

Mvp ήταν ο Srdan Brkic με 17 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 5 κλεψίματα και 1 λάθος. Συμπαραστάτης του ως παίκτης κλειδί ο Παναγιώτης Φράγκος με double double και 14 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, ένα κλέψιμο κι ένα λάθος.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός παρουσιάστηκε ο Στέφανος Αρβανιτάκης με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 4 λάθη.

Το ματς κρίθηκε από την αγωνιστική ένταση και τις πιο πολλές επιθετικές λύσεις των νικητών.