Οι All Stars Survivors λύγισαν 57-54 τον Μορφέα, για τη 10η αγωνιστική στο North Group 2 της Division 2. 

Οι Survivors επιβεβαίωσαν το όνομα τους, καθώς επιβίωσαν έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς και πανηγύρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, ανεβαίνοντας στο 6-4. Από την άλλη, ο Μορφέας δεν μπόρεσε να βάλει «φρένο» στην αρνητική πορεία τους και γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα του, με αποτέλεσμα να πέσει στο 4-6. 

Η αναμέτρηση είχε συγκλονιστική εξέλιξη από το ξεκίνημα μέχρι το φινάλε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ουσιαστικά χέρι – χέρι, καθ’ όλη τη διάρκεια της. Οι All Star Survivors μπήκαν πιο δυνατά και προηγήθηκαν με 18-11 (12’), αλλά οι τυπικά γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση, με επιμέρους 11-3 (22-21). Παρ’ όλα αυτά, ο Μορφέας δεν κατάφερε να πάει προηγούμενος στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, καθώς ο Μαντάς πέτυχε buzzer-beater τρίποντο! 

Το δεύτερο μέρος ήταν εξίσου συναρπάστικό, καθώς οι All Star Survivors προηγήθηκαν 31-26, αλλά είδαν τους αντιπάλους τους να «απαντούν» με σερί 10-0, το οποίο έφερε εκείνους στο +5 (36-31 στο 25’), αλλά οι δύο ομάδες βρέθηκαν στην ισοπαλία (45-45 στο 32’), στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου. Ο Μορφέας με πέντε σερί πόντους του Κρεούζη προηγήθηκε 50-47, αλλά οι All Star Survivors ισοφάρισαν (50-50) με ένα καθοριστικό τρίποντο του Βεϊσάκη, έπειτα από πάσα κάτω από τα πόδια του Παρασκευόπουλου!

Με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν έτσι μέχρι το τέλος, το φινάλε δεν θα μπορούσε παρά να ήταν συγκλονιστικό. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 56-53, ο Αντύπας πήγε να πάρει φάουλ σε προσπάθεια για τρεις, αλλά ήταν μέσα από τα 6μ75. Ο γκαρντ του Μορφέα πέτυχε 1/2 βολές, στα 7.2 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε, με τον Μαντά να το «μιμείται» στα 5.5'', για το 57-54. Αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ, καθώς ο Αντύπας πήρε, στη λήξη, υπό πίεση τρίποντο, το οποίο ήταν άστοχο.

Player of the Game: Ο Γιώργος Βεϊσάκης, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στο «ζωγραφιστό», ενώ έδωσε λύσεις κι από την περιφέρεια. Το τρίποντο με το οποίο ισοφάρισε σε 50-50 (35’) ήταν ένα από τα πιο σημαντικά καλάθια του αγώνα. Συνολικά είχε 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και μια τάπα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Θοδωρής Μαντάς, ο οποίος αποτέλεσε τον «floor general» των All Star Survivors. Δεν βγήκε λεπτό από το παρκέ κι ήταν «παρών» σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα σημεία. Τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους, 6 ασίστ, 4 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα.  

Που κρίθηκε: Σε ένα τόσο «κλειστό» ματς, η ομάδα που ήταν πιο ψύχραιμη κι είχε «καθαρό» μυαλό στο τέλος πήρε τη νίκη. Αυτή ήταν οι All Star Survivors, εν αντιθέσει με τον Μορφέα, με το τελευταίο σουτ να αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα, καθώς θα μπορούσε να το πάρει με καλύτερες προϋποθέσεις.