Στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής για το 2ο group της North Division 2, οι People Café φιλοξένησαν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ τους Halligators με τους δεύτερους να επικρατούν μετά από σαραντάλεπτη μάχη γεμάτη ανατροπές, παραμένοντας στα ψηλά πατώματα του ομίλου !

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έμειναν λίγο πίσω στην αρχή (9-4, με τα καλάθια του Γκορεζη) ωστόσο απάντησαν με σερί 10-0 με τους Αντωνόπουλο (7), Σακελλαράκη (4) και το τρίποντο του Ζερδέ και πήραν τα ηνία της αναμέτρησης με 11-16 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Οι People Cafe αντέδρασαν στη συνέχεια. Με το δικό τους 9-1 και σκοράροντας άπαντες (πρώτα βιολιά οι Κουλέτσης με έξι, Μυλωνάς με τέσσερις και Καλογαράκος με τρεις) προσπέρασαν και παρά τα τρίποντα των Αθανασιάδη (5), Αντωνόπουλου (4) και Ζερδέ (3) προηγήθηκαν με 34-31 στο ημίχρονο.

Το μπρα ντε φερ διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι "Αλιγάτορες" με σερί 8-0 και τους Τζώρτζη (8) & Αντωνόπουλο (6) να συνθέτουν ένα μαγικό δίδυμο προσπέρασαν όμως οι αντίπαλοι τους με την ενέργεια των Μυλωνά (6) και Μαρούλη (5) ισορρόπησαν , για το ισόπαλο 52-52 στο πέρας της τρίτης περίοδου.

Η παρέα του Καρτσιμαδάκη έδειξε να παίρνει το πάνω χέρι καθώς με τους Μαρούλη (6) και Μυλωνά (4) προηγήθηκε με 67-60. Με μια ακόμα ανατροπή και σερί 8-0 οι Halligators με πρωταγωνιστή τον Τζώρτζη (7) αλλά και τους Αθανασιάδη και Σακελλαράκη (από 4π) προσπέρασαν με την αναμέτρηση να παίρνει δραματικό χαρακτήρα. Ο Τζώρτζης με μια βολή έκανε το 70-73 που εμέλε να είναι και το τελικό σκορ καθώς ο Μυλωνάς έχασε τη μπάλα στα 3" .

Mvp του αγώνα ο Τάσος Τζώρτζης με 22 πόντους, 7 ριμπάουντ , 1 ασίστ και 2 λάθη ! Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Αλέξανδρος Μαρούλης έχοντας 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ & 4 λάθη.

Key player: Με πολύ ενέργεια ο Θανάσης Αντωνόπουλος έχοντας 15 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην ανατροπή των νικητών και την καλή τους διαχείριση στο τέλος !