Το κρύο βράδυ της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ για το πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής για την Division North Group 2 η Σφεντόνα φιλοξένησε τους Fatherland Havaliers.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την πρώτη περίοδο αρκετά εύστοχοι με πρωταγωνιστές τους Παπανικολάου (9) , Αποσκίτη(4) , Ζαφειρόπουλο (2) , Αγγελόπουλο (3) , Ζαφειροπουλο Α. (2) . Από την άλλη πλευρά η Σφεντονα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλα τα πηγε περίφημα επιθετικά τοσο με τον Μπαρδούτσο (4) οσο και με τους Μπακαλέξη (7) , Βαλτινο (2) , Τεγόπουλο (1) και Τσιβιόγλου (3). Το αποτέλεσμα του πρώτου δεκαλέπτου ηταν 17-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ροή του σκοραρίσματος ήταν σε παρόμοιο επίπεδο. Οι Fatherland Havaliers με τους Κάββουρα Χ. (5), Αποσκίτη (2) , Ζαφειρόπουλο Α. (7) και Καββουρα Ε. (1) πρόσθεσαν 15 ποντους για την δεύτερη περίοδο στην ομάδα τους. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με τους Μπακαλέξη  και Τσιβιόγλου από (3),Μητρόπουλου (5) εκαναν οτι καλύτερο μπορουσαν επιθετικά με το αποτέλεσμα του δευτερου δεκαλέπτου να ειναι στο 11-15.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ροή του σκοραρίσματος από τους γηπεδούχους ήταν σε άλλο επίπεδο. Η Σφεντόνα ειχε σε ακραία απόδοση τον γαλαξιακό Μπαρδούτσο (15) μαζι με τους Τεγόπουλο(4) , Μπακαλέξη(2) και τον Μητρόπουλο (3) να συνεισφέρουν στον επιθετικο τομέα. Από την άλλη οι γηπεδούχοι με σκόρερς τους Αποσκίτη (2) , Κάββουρα χ. (4) Ζαφειρόπουλο α. (2) , Παπανικολάου (3) και Κάββουρα Ε. (3) διαμόρφωσαν το σκορ για την τρίτη περιοδο στο 24-14. Και ναι έχουμε ντερμπάρα στο ΟΑΚΑ!!

Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εκπληκτικη άμυνα των Havaliers βραχυκύκλωσε την Σφεντόνα με αποτέλεσμα να ηττηθούν οι γηπεδούχοι με τελικό σκορ 62-66 (το μαρτυράει και το σκορ της 4ης περιόδου 10-17). Ζαφειρόπουλος Ν. και Αποσκίτης ηταν καθοριστικοί για τους φιλοξενουμενους με 10 ποντους στο σύνολο. Συνοδοιπόροι τους ο Κάββουρας Χ. με 4 ποντους και ο Καββουρας Ε. με 2 ποντους. Η Σφεντόνα εκανε οτι καλυτερο μπορουσε με τους Βαλτινό , Μπαρδουτσο , Γκίνη και Τσιβιογλου(1τριποντο) αλλα δεν ηταν αρκετό για να πάρουν την δεύτερη τους νίκη.

MVP Αναδείχθηκε ο Παπανικολάου ο οποίος σημείωσε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ με 16 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο επικός-συγκινητικος-πληθωρικός Μπαρδούτσος ο οποίος σημείωσε 22 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ με 22 στο σύστημα αξιολόγησης.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Νικος Ζαφειρόπουλος ο οποίος σημείωσε 7 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ με 14 στο σύστημα αξιολόγησης.

Που κρίθηκε: Η σκληρή άμυνα στην τέταρτη περίοδο καθως και η εμπειρία των παιχτών των Fatherland Havaliers τους έδωσε την νίκη.