Στο άνοιγμα της αυλαίας της δεκάτης και τελευταίας αγωνιστικής του 2023 οι The Beefs υποδέχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο Ίλιον τους Old Dogs και διατήρησαν με άνεση το αήττητο τους, παραμένοντας στην κορυφή της West Division 2.

Οι γηπεδούχοι απλοποίησαν την κατάσταση εξαρχής . Με πρωταγωνιστές του Παπανικολάου (7), Κάρμα (5) και Λυκογιάννη (4) έδωσαν φρενήρη ρυθμό ενώ δέχτηκαν μόλις δύο καλάθια από τον Μιχαηλίδη και προηγήθηκαν με 25-4 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Στασίδι έπιασε ο Ορέστης με οκτώ πόντους με τη διαφορά να ακουμπά τους τριάντα πόντους. Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Καραχρήστος (3), Παναγούλιας και Σκαφιδας ( από δύο) με το ημίχρονο να κλείνει στο 40-11.

Χωρίς κάποια διαφοροποίηση συνεχίστηκε η αναμέτρηση και μετά την ανάπαυλα. Οι Beefs με τους Λυκογιάννη (10) και Κάρμα (6) να πυροβολούν από μακριά διεύρυναν το προβάδισμα τους , ενώ οι Old Dogs δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν με το σκορ να βρίσκεται στο 62-18 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία οι ομάδες.επαιξαν μόνο για το θέαμα . Ο Λυκογιάννης προσέθεσε ακόμα εννέα πόντους με τρία τρίποντα, κι ο "παππούς" τέσσερις , ενώ Γκέος με έξι και Παναγούλιας με τέσσερις συνέβαλαν στο τελικό 75-31.

Mvp αναδείχθηκε ο Στράτος Λυκογιάννης με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη.

Κλειδί του αγώνα ήταν ο Γιάννης Κάρμας με14 πόντους , 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ κι ένα λάθος.

Για τους Old Dogs προσπάθησε περισσότερο ο Θοδωρής Γκέος με 6 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα και το γρήγορο παιχνίδι των νικητών που επιβεβαίωσαν πλήρως τη βαθμολογική τους θέση.