Σε ένα ματς θρίλερ οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ πανηγύρισαν τη νίκη και ο ύμνος τους ακούστηκε σε όλο το ΙΛΙΟΝ, επικράτησαν με 55-57 των THUNDERCLUTCH.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Κοκοβέ να σκοράρει 6 πόντους. Ο Αρχέλαος με τον Τσιβούλα μείωσαν ενώ ο ίδιος παίχτης και ο Σχοινάς έδωσαν προβάδισμα στους ΓΕΡΟΝΤΕΣ. Οι Καραλούλης και Κοκοβές σκόραραν ξανά ενώ οι Ηλιόπουλος και Κοκοβές έκαναν το 13-11.

Με τους Κοκοβέ από τη βολή και των Ψαράκη να σκοράρει 4 πόντους οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 7. Ο Τσιβούλας όμως με έμμεσο τρίποντο κατάφερε να μειώσει. Οι Ψαράκης αρχικά  και ο Ηλιόπουλος τρίποντο που τον έστειλε και στην βολή κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά. Όμως με ένα σερί από τους Τσιβούλα, Σχοινά και Ντικμπασάνη οι ΓΕΡΟΝΤΕΣ μείωσαν στον πόντο. 

Με τον Κοκοβέ από κοντά και τρίποντο του Σαλαπάτα ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο. Οι Κουμερτάς, Αρχέλαος και Κατσαρός κατάφεραν να ισοφαρίσουν αλλά απάντησαν οι Ψαράκης και Καραλούλης. Ο ΤΣιβούλας με τρίποντο και ο Σχοινάς με 4 πόντους έδωσαν το προβάδισμα στους ΓΕΡΟΝΤΕΣ μετά από ώρα. Όμως με τον Δήμο να σκοράρει 5 πόντους και τρίποντο του Σαλαπάτα έγινε το 43-38.

Ο Τσιβούλας με έμμεσο τρίποντο και ο Κουμερτάς με ντράιβ κατάφεραν να ισοφαρίσουν εκ νέου. Μάλιστα με τρίποντο του Γεροντίδη πέρασαν μπροστά. Οι Κοκοβές και Καραλούλης έκαναν το 49-46 αλλά ο Ντικμπασάνης με σουτ και ο Σχοινάς με έμμεσο τρίποντο απάντησαν. Ο Αρχέλαος έκανε το 49-52. Το ματς πήγε στον πόντο με βολές εκατέρωθεν. Στο 54-55 ο Τσιβούλας κέρδισε φάουλ και ευστόχησε και στις 2 βολές. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τρίποντο ισοφάρισης, ο Καραλούλης κέρδισε φάουλ και με 1/2 βολές έκανε το 55-57.

MVP της αναμέτρησης ο Τσιβούλας με 24 πόντους και 19 ριμπάουντ.

για τους γηπεδούχους ο Κοκοβές είχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Ψαράκης πέταξε τη μπάλα μετά τη χαμένη βολή του Καραλούλη αλλά η μπάλα μπήκε και βγήκε στη στεφάνι. Οι 2/2 βολές του Τσιβούλα ήταν καθοριστικές στο τέλος.