Για τη δέκατη αγωνιστική της South Division 2 η ελλειπής (μόλις με μια διαθέσιμη πεντάδα) Tinder Bologna φιλοξένησε το Σαββατόβραδο στον Κορυδαλλό τους  Freaks με τους δεύτερους να επικρατούν εύκολα κατακτώντας το έβδομο ροζ φύλλο, λίγο πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή τον έλεγχο της κατάστασης. Με τους Μεγάλο , Φελεμέγκα (από 6) και τον Φανουργιάκη (4)  δημιούργησαν διαφορά απέναντι στον Μπούσγο (4) που έφτασε σε διψήφια τιμή (8-18) στο πέρας των πορώτων δέκα λεπτών.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τις ομάδες να σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Ο Μεγάλος είχε 4 πόντους και ο Αγγελακόπουλος 2 για τους Freaks με τον Μπούσγο να πετυχαίνει το μοναδικό καλάθι της Tinder, για το 10-24 του ημιχρόνου.

Οι Freaks άνοιξαν περαιτέρω τη διαφορά μετά την ανάπαυλα. Η άμυνα τους δέχτηκε μόλις πέντε πόντους (από τον Μπούσγο) και με τις ενέργειες των Λιβανού (4) και το τρίποντο του Φελεμέγκα αποσπάστηκαν με 15-38 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά, με την κούραση των Μπολονέζων να είναι εμφανής η ψαλίδα άνοιξε κι άλλο. Ο Φανουργιάκης είχε έξι πόντους, ο Αγγελακόπουλος 4 και οι Φελεμέγκας και Μεγάλος από ένα τρίποντο, ενώ από την αντίπερα όχθη Μπούσγος με τέσσερις , Αρούχ, Μυριτζής και Σπανός (από ένα καλάθι) συνέβαλαν με τη σειρά τους στο τελικό 25-56.

Mvp με double double ήταν ο Μανώλης Φανουργιάκης. Είχε 12 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα λάθος. Key player ήταν ο Γιάννης Φελεμέγκας με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, άλλες τόσες ασσιτ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Σεραφείμ Μπούσγος με double figures και 15 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ,1 κλέψιμο και 6 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα των νικητών.