Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 2ου Division( 1ο group), η Tune Squad αντιμετώπισε τους High Post . Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο δυνατό! 62-59 ήταν το τελικό σκορ με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στις λεπτομέρειες.

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε ωραίο τέμπο και είχαν τις στιγμές τους. 19-16 ήταν το επιμέρους σκορ . Για τους γηπεδούχους 8 πόντους πέτυχε ο Παπαδατος, ενώ 1 εύστοχο διποντο είχε ο Τσαντζαλής , 6 ο Γεωργοπουλος και 3 ο Θωμάς . 7 είχε ο Κακομανώλης 5 ο Τσαπρουνης 2 ο Ηρειωτης και Παπακαλοδουκας για τους High Post.

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι φιλοξενουμενοι στην 2η περίοδο. Με οδηγό τις οργανωμένες επιθέσεις και τις σκληρές άμυνες, η ομαδα των High Post κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της . 6-10 ήταν το επιμέρους σκορ . Μαντακος , Τσαπρουνης , Ηρειωτης , Χρυσινας και Παρασκευας απο 2 ποντους εκαστος .Στην αντιπερα οχθη ο Παπαδάτος με 6 ποντους.

Το 3ο δεκάλεπτο θύμισε κατά πολύ το 1ο. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν σκληρά  σε άμυνα και επίθεση, ενώ δεν έλλειψαν οι αιφνιδιασμοί και τα plays σε transition. Εντυπωσιακός ηταν για τους High Post ο Κακομανώλης με 9 ποντους ενω για την Tune Squad ειχαμε βομδαρδισμό τριπόντων απο Παπαδάτο , Τσαντζαλή , Αντωνίου και Γεωργόπουλο.

Ολα θα κρίνονταν στην 4η και τελευταία περίοδο. Ο Τσαντζαλής για τους Tune Squad έδωσε το κατι παραπάνο και με τους 9 σημαντικους του ποντους (2 τριποντα) σφραγισε την νικη για την ομαδα του. Η ομαδα των High Post το πάλεψε με τον Ηρειώτη (8π) και "δυναμικό" Μαντάκο (5π) αλλα δεν προλαβε να κάνει την ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα.

Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Παπαδάτος με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ , 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος σε 36 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κακομανώλης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ , 3 ασσιστ και 3 κλεψίματα σε 34 λεπτα αγωνα.

Key playerΟ παράγοντας Χ ήταν ο Θωμάς με 12 πόντους, 15 ριμπάουντ , 4 ασσιστ σε 31 λεπτά.

Το παιχνίδι κρίθηκε από τον εκπληκτικό Τσαντζαλή που πέτυχε 9 πόντους στην 4η περίοδο!