Οι Anubis επικράτησαν 64-38 των Αιθέρων, για την 11η αγωνιστική του North Group 1 της Division 2. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το εξαιρετικό ξεκίνημα τους στον αγώνα κι έφτασαν σε μια άνετη νίκη, η οποία ήταν η τρίτη συνεχόμενη και τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς. Με αυτό τον τρόπο ανέβηκαν στο 7-4. Από την άλλη, οι Αιθέρες γνώρισαν την πέμπτη διαδοχική ήττα τους κι «έπεσαν» στο 3-8.   

Οι Anubis μπήκαν στο παιχνίδι με σερί 15-0 κι ανάγκασαν τους αντιπάλους τους να πετύχουν το πρώτο τους καλάθι 4’20’’ για το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.  Το δίδυμο Μιχαλόπουλος – Λυμπερόπουλος ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό την άμυνα των Αιθέρων, οι οποίοι ήταν κι ιδιαίτερα άστοχοι.

Οι Anubis μπήκαν και στη δεύτερη περίοδο με σερί, αυτή τη φορά 12-0 και προηγήθηκαν 35-7 (13’), μετατρέποντας από νωρίς το υπόλοιπο ματς σε τυπική διαδικασία. Οι Αιθέρες πάλεψαν να ρίξουν τη διαφορά, αλλά οι αντίπαλοι τους είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης κι έφτασαν τη διαφορά ακόμα και στο +30 (64-34 στο 38’). 

Player of the Game: Ο Αντώνης Μιχαλόπουλος μπήκε «ζεστός» από το ξεκίνημα και σε ορισμένα διαστήματα του ματς έδειχνε κυρίαρχος και στις δύο πλευρές του παρκέ. Τελείωσε το ματς με 22 πόντους, 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 6 κλεψίματα και 2 τάπες σε 33 λεπτά. 

Παίκτης «κλειδί» ο Στάθης Λυμπερόπουλος, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά τόσο στο οργανωτικό, όσο και στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ήταν άλλωστε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά έκανε πολλά περισσότερα στο παρκέ. Συγκεκριμένα, είχε 25 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 35 λεπτά. 

Που κρίθηκε: Στο εντυπωσιακό ξεκίνημα που είχαν οι Anubis, αλλά γενικότερα στην υπεροχή που έβγαλαν και στις δύο πλευρές του παρκέ. Οι Αιθέρες ήταν αρκετά άστοχοι (13/68 σουτ) και δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους αντιπάλους τους.