Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για τον πρώτο γύρο του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 οι ALl Star Survivors όταν το βράδυ της Τρίτης υποδέχτηκαν στο ΟΑΚΑ τους μόλις πέντε διαθέσιμους της Σφεντόνας, πετυχαίνοντας μια άνετη νίκη , καθώς δεν αμφισβητήθηκαν μετά τα πρώτα δέκα λεπτά. Έτσι βρίσκονται στην τέταρτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλά στο παρκέ με την τριπλέτα Ν. Κυριακίδη , Μαντά (από 8π) και Κρατημένου (7) να αλωνίζει ! Πήραν διψήφια διαφορά , όμως οι αντίπαλοι τους με τον Μπαρδούτσο (8) και τα τρίποντα του Σαχτούρη (6) μείωσαν σε 23-18 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια, σταθερά και προοδευτικά η απόσταση μεγάλωνε για τους All Star. Στον χορό μπήκε και ο Α. Κυριακίδης με 8 πόντους και μαζί με τους Παρασκευόπουλο και Πιτσινιαγκα (από 4) με σερί 7-0 ξέφυγαν. Ο Μπακαλέξης (8) απειλούσε διαρκώς για τη Σφεντόνα, που ωστόσο έμεινε λίγο πίσω στο σκορ (44-31) στο ημίχρονο.

Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη. Αλέξης και Παρασκευόπουλος είχαν από 4 πόντους για τους Survivors στέλνοντας τη διαφορά στο +17, με τον Μπαρδούτσο (8) και το τρίποντο του Σαχτούρη να διαμορφώνουν το 57-42 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία λεπτά το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να παίζουν εντελώς ελεύθερα. Κρατημένος με έξι, Α. Κυριακίδης με 5 και Ν. Κυριακίδης με 4 ήταν οι διακριθέντες των γηπεδούχων που από νωρίς έφτασαν το +20, ενώ στην αντίπερα όχθη Μπακαλέξης με οκτώ και Μπαρδούτσος με έξι συνέβαλαν στο τελικό 76-60.

Mvp ήταν ο Θοδωρής Μαντάς με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τη Σφεντόνα ήταν ο Χρήστος Μπαρδούτσος με double double και 24 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί ήταν ο αλάνθαστος Κώστας Κρατημένος που είχε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ και 1 ασιστ.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα αλλά κυρίως στην ..ποσότητα και το βάθος του ρόστερ των νικητών.