Για την τελευταία στροφή του πρώτου γύρου του πρώτου γκρούπ της North Division 2 οι Bandicoots υποδέχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου τους Myrema State Warriors και ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν χάρη στο καλό τους φίνις διατηρώντας την τρίτη θέση στον όμιλο.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στα πρώτα λεπτά. Οι γηπεδούχοι βρήκαν σκορ κυριώς από τους Τσουκαλά (4) και Λάμπο (3), ενώ οι αντίπαλοι τους απαντούσαν με τον Κούδα (6π), για το 13-12 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια η άμυνα των "Πολεμιστών" τα πήγε περίφημα. Δέχτηκαν μόνο δύο τρίποντα (Αντωνίου και Λασκαράτος οι δράστες) και με το ντουέτο Κυριάκου (6) και Κούδα (4) στο ζωγραφιστό πήγαν στο ημίχρονο προηγούμενοι με 19-26.

Στην επανάληψη τα πάντα άλλαξαν ! Οι Bandicoots με σερί 14-0 πήραν ρυθμό από την άμυνα στο κατέβασμα της μπάλας και με τον Τσουκαλά (7π) οδηγό ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά σκόραρε μόνο ο Κούδας (3), με το τρίτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται στο 35-29.

Στην τελευταία περίοδο οι Myrema αντέδρασαν και ροκάνισαν τη διαφορά. Ο Μενάγιας είχε έξι πόντους και ο Κούδας πέντε δίνοντας απαντήσεις στα τρίποντα του Αντωνίου.  Με το σκορ στο 46-45 ο Τσουκαλάς (5π) με γκολ φάουλ και στη συνέχεια ο απόλυτα ψύχραιμος x factor Αντωνίου (11π σε αυτό το διάστημα) όρισαν τη μοίρα του παιχνιδιού με σερί 6-0, με τους Bandicoots να επικρατούν με το τελικό 52-45 !

Mvp ήταν ο ψυχρός εκτελεστής Χάρης Αντωνίου έχοντας 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ ! Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Ισίδωρος Τσουκαλάς με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κλεψίματα και 6 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε με double double ο Γιάννης Κούδας που μέτρησε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές υπερείχαν αριθμητικά στην περιφέρεια και χάρη στο καλό δεύτερο μισό πήραν μια πολύτιμη νίκη !