Ένας Freaks Ευαγγέλου κατατρόπωσε τους Dancers!!

Freak όνομα και πράγμα ο Ευαγγέλου για τους αντιπάλους του μέσα στα καλάθια και κάπως έτσι ήρθε η πρεμιέρα με το δεξί στο 2024 για τους BasketballFreaks. Ο Χρήστος με 17 πόντους και 20 ριμπάουντ ναι καλά βλέπετε 10 αμυντικά και 10 επιθετικά τα έκανε όλα στο ζωγραφιστό μαζί με τον φοβερό Κανακόπουλο που ήταν τρόμος στον εναέριο χώρο με 3 τάπες αλλά τι τάπες και άλλα 9 ριμπάουντ, φώναξαν not in my house. Σε όλα αυτό προσθέστε και το νέο απόκτημα της ομάδας που πλέον θα οργανώνει τις επιθέσεις των Freaks Αρίστο Καλογερογιάννη που πρόσθεσε 15 πόντους με 3/6 τρίποντα για να δέσει το γλυκό.

Οι Freaks από την αρχή του αγώνα πήραν το προβάδισμα και δεν το έχασαν ποτέ. Η διαφορά έφτασε μέχρι και το +15 στο τέλος της τρίτης περιόδου με την τριάδα να τους οδηγεί εκ του ασφαλούς στην νίκη. Στο σημείο εκείνο οι πιτσιρικάδες Dancers έβγαλαν αντίδραση. Με μπροστάρη τον Σουσανίδη και με τους Στέργιο Λυντέρη, Κλαυδιανό, δεν ήθελαν να χάσουν και μείωσαν στους 6 πόντους. Αλλά εκεί το ντεπόζιτο άδειασε, με τους Freaks με μεγάλο τρίποντο του Αρίστου στο τέλος να τους βάζουν ταφόπλακα στα όνειρα.

 

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο διπλός Χρήστος Ευαγγέλου με 17 πόντους 20(10-10) ριμπάουντ και 2 ασιστ  με 26 eff παίζοντας 39 ολόκληρα λεπτά.  Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Σουσανίδης με 12 πόντους 11(8-3) ριμπάουντ 3 ασιστ και 1 κλέψιμο.

Παίκτης-κλειδί  ο Κανακόπουλος με 11 πόντους 9 (7-2) ριμπάουντ. 1 κλέψιμο και 3 τάπες ήταν άξιος συμπαραστάτης και προστάτης του Ring δίπλα στον Ευαγγέλου.

Το ματς κρίθηκε στα 15 παραπάνω ριμπάουντ και στην υπεροχή μέσα στο καλάθι που είχαν οι Freaks ανανεώνοντας αρκετές επιθέσεις και παίρνοντας πολλούς πόντους από τα επιθετικά ριμπάουντ.