Στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρώτου γκρούπ της North Division 2 οι Climaland φιλοξένησαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή τους Blue Sharks Νeurolife, με τους δεύτερους να κάνουν μια σημαντική νίκη καθώς ήταν πιο συγηκεντρωμένοι στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με τσίτα τα γκάζια στο παρκέ ! Με τον Κουρκουρή να χάνει σουτ με αίτηση και πρωτόκολλο (είχε 10 πόντους) και τον Τερζή να προσθέτει ακόμα πέντε ξέφυγαν με 13-2 και χάρη στην καλή τους άμυνα ολοκλήρωσαν τα πρώτα δέκα λεπτά στο 17-4 !

Η κατάσταση άλλαξε , όπως και οι ρόλοι, άρδην στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι δέχτηκαν μόλις ένα καλάθι και πρώτα με ένα 11-0 ισορρόπησαν χάρη στη δράση των Τομαρά (7) και Μούσουρα (4) και με νέο 7-0 προσπέρασαν με 19-21 στο ημίχρονο.

Το ντέρμπι συνεχίστηκε και μετά τη διακοπή. Οι Καρχαρίες ξέφυγαν προσωρινά στο +10 χάρη στα τρίποντα των Τομαρά (7), Μπίσκου και Αλεβιζάκη, όμως οι Climaland απάντησαν με ένα 7-0 με τους Δαβιδέλη (5) και Τερζή (3) μειώνοντας σε 31-34 στο πέρας της τρίτης περιόδου.

Κι ενώ περιμέναμε ντέρμπι εως εσχάτων οι Blue Sharks έβγαλαν...δόντια στην τελική ευθεία ! Με σερί 9-0 με το κουαρτέτο Τομαρά, Μούσουρα (από 5) , Μπίσκου και Γιαννόπουλου (από 4) πήραν ξανά αλλά ..οριστικά διψήφια διαφορά. από την άλλη πλευρά σκόραραν μόνο οι Κουρκουρής και Αλέξης (από 5π) δίχως αυτό να είναι αρκετό για να ανατρέψει την κατάσταση, με τους "Kαρχαρίες" να πανηγυρίζουν το ροζ φύλλο με το τελικό 41-54 !

Mvp αναδείχθηκε ο Ανδρέας Τομαράς έχοντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη. Παίκτης κλειδί στο πλάι του ήταν ο Γιάννης Μούσουρας με double double και 11 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Τερζής που μέτρησε 8 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα, ένα κόψιμο και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στο φίνις των νικητών !