Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου Division (north 2ο group) οι Fatherland Havaliers υποδέχθηκαν τους Athenian Warriors. Το παιχνίδι ήταν πολύ γρήγορο με το Fatherland να παίρνει από νωρίς τα ηνία του αγώνα. 62-51 ήταν το τελικό σκορ με τους Warriors να χάνουν από την κακή άμυνά τους!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά. Είδαμε ωραίες φάσεις και σκληρές άμυνες. 15-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Havs να δημιούργουν μια διαφορά 3 πόντων και τους Warriors να ακολουθούν από κοντά. Για τους γηπεδούχους 5 σερί πόντους έβαλε ο Αποσκίτης. 2 καλάθια πέτυχε ο Παπανικολάου. Για τους Warriors Λούβαρης και Παρδάλακης είχαν από 4 πόντους έκαστος!

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Havs στην 2η περίοδο. Με γρήγορες και αστραπιαίες επιθέσεις, αλλά και καλές άμυνες επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους. 19-7 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Warriors να μένουν στο -15! Για τους ηνίοχους 10 πόντους έβαλε ο ασταμάτητος Αποσκίτης. Με 2 καλάθια ακολούθησε ο Παπανικολάου. 3 πόντους είχε ο Λούβαρης για τους εκτός ρυθμούς "πολεμιστές"
.
Το 3ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο ανταγωνιστικό. Οι 2 ομάδες προσέφεραν πολύ θέαμα και τα έδωσαν όλα. Οι Warriors αν και έφτασαν μέχρι και στο -7, υποχώρησαν και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -13! 16-18 ήταν το επιμέρους σκορ με το Fatherland να διατηρεί την υπέρ του διαφορά. Για τους προπορευόμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάβουρας με 3 καλάθια. Αποσκίτης και Παπανικολάου ακολούθησαν με 4 πόντους έκαστος. 8 είχε ο Λούβαρης και 5 ο Παρδαλάκης για τους Athenian Warriors.

Με την απόσταση στους 13 πόντους οι Havs είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Οι Warriors μπορεί να προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και λύγισαν στην πίεση του Fatherland. 12-14 ήταν το επιμέρους και 62-51 το τελικό σκορ. Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Παπανικολάου και 4 ο Γάκης. 5 είχε ο Λούβαρης και 4 ο Αλεξιάδης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Παπανικολάου με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 22 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Λούβαρης με 22 πόντους, 12 ριμπάουντ (7-5), 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Θ. Αποσκίτης με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ (6-1), 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα!
Το παιχνίδι κρίθηκε από το πολύ παραγωγικό 2ο δεκάλεπτο των Havs!