Για την 11η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της West Division 2 οι Γέροντες υποδέχτηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Ίλιον τους Beefs, με τους δεύτερους να πάτουν το γκάζι μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να διατηρούν το αήττητο και φυσικά την πρώτη θέση του ομίλου !

Αρχικά οι γηπεδούχοι κόντραραν τους αντιπάλους τους χάρη στον Αχλαδιανάκη που είχε 6 πόντους. Από την άλλη πλευρά Βουρλίτης και "Παππούς" με 4 και το τρίποντο του καπιτάνο Nioniovic έφεραν τα "Βοδινά" μπροστά με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (12-13) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια η μηχανή των φιλοξενουμένων πήρε μπροστά. Με τον Κάρμα να πυροβολεί αδιακρίτως με 12 πόντους και τρία τρίποντα και τους Λυκογιάννη και Τριαντάφυλλο να σιγοντάρουν με 3 πόντους η διαφορά πήρε διψήφια τιμή καθώς οι Γέροντες σκόραραν μόνο με τους Σχοινά (3) και Ντικμπασάνη (2), με το ημίχρονο να τελειώνει στο 17-37 !

Ίδια εικόνα και μετά την ανάπαυλα. Ο Κάρμας παρέμεινε συνδεδεμένος με το καλάθι , με 10 ακόμα πόντους, με τον Βουρλίτη να συμπληρώνει με 4 και τον Νικολάου να σκοράρει από μακριά  χάρη στις ασιστ του Νioniovic, ενώ ο έτερος πρόεδρος Γεροντίδης έβαζε τις πινελιές του με δύο καλάθια μαζί με τον Σιχλιμίρη (2), για το 23-57 στο τριαντάλεπτο.

Στα τελευταία λεπτά η αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι ομάδες έψαξαν το θέαμα, με τους Beefs να κυριαρχούν πλήρως με τους Κωνσταντίνου (6), Κάρμα (5), Τριαντάφυλλο (4) και Παπανικολάου (3), την ώρα που Σιχλιμίρης, Αχλαδιανάκης, Κατσαρός (από 2π) και το τρίποντο του Σχοινά διαμόρφωσαν το τελικό 32- 75 !

Mvp αναδείχθηκε ο Γιάννης Κάρμας με 26 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα ! Καλύτερος των Γερόντων ήταν ο Χρήστος Σχοινάς με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ , 3 ασιστ και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Ηλίας Βουρλίτης με 10 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 9 κλεψίματα και 1 λάθος, ενώ ειδική μνεία αξίζουν και οι 10 ασίστ του Nioniovic !

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα των νικητών που εκδηλώθηκε μετά το πρώτο δεκαλέπτο.