Την καλή τους πορεία επιβεβαίωσαν στο τέλος του πρώτου γύρου οι Halligators το απόγευμα του Σαββάτου όταν και αντιμετώπισαν για το δεύτερο γκρουπ της North Division 2 τους μαχητικούς Itah Jazz λυγίζοντας την αντίσταση τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, παραμένοντας στην πρώτη τριάδα του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο προσηλωμένοι στο ξεκίνημα και προηγήθηκαν με 4-11 χάρη στα τρίποντα του Φλέσσα (6π) και την καλή παρουσία των Σπανού (5) και Γουναρίδη (4). Παρά τις ενέργειες του Αθανασιάδη από την άλλη πλευρά (3π, που ήταν ο μόνος που σκόραρε πάνω ένα καλάθι) κράτησαν το προβάδισμα με 11-17 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Στη συνέχεια οι Αλιγάτορες ισορρόπησαν καθώς βρήκαν σουτ από τα 6.75. Πέτυχαν έξι τρίποντα με τον Τζώρτζη να θυμίζει κάτι από τα παλιά, με τέσσερα συνεχόμενα και τον Κούρτη (5π) που άλλαξε το ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση, αλλά και τον Ζερδέ (επίσης 5 πόντοι).Έτσι ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης , ενώ ο Σπανός (8π) και το τρίποντο του Κεφαλά κράτησαν τους Jazz κοντά στο σκορ (33-30) στο ημίχρονο.

Η σχετική ισορροπία διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι πήραν σκορ από το σύνολο του ρόστερ (Γιαννέλος και Σακελλαράκης από 4π) κι έτσι κράτησαν την πρωτοπορία, την ώρα που ο Κεφαλάς (8π) σκόραρε έξω από την περίμετρο και μαζί με τους Σταματάκη και Σπανό (από 4π) είχαν τους Itah σε κοντινές αποστάσεις. Σκορ τρίτου δεκαλέπτου 50-46.

Στην τελική ευθεία το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Αρχικά οι Halligators έδειξαν διάθεση να το καθαρίσουν ξεφεύγοντας στο +15 με τους Αθανασιάδη (4) και Αντωνόπουλο (3). Άφησαν όμως το πόδι από το γκάζι, με τους αντιπάλους τους να μην τα παρατάνε ! Με τους Κυριακίδη (5), Κεφαλά (4), Μαριόλη και Σπανό (από 3) έτρεξαν ένα 12-0 πλησιάζοντας σε απόσταση ενός σουτ (64-61) στο τελευταίο λεπτό, με τον ψύχραιμο Αθανασιάδη να διαμορφώνει το τελικό 65-61 από τη γραμμή της φιλανθρωπίας !

Μvp αναδείχθηκε ο Θανάσης Ζερδές με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων αλλά και πρώτος σκόρερ ήταν ο Χρήστος σπανός με 20 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί με τα τρίποντα του του ήταν ο Τάσος Τζώρτζης, έχοντας 14 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Που κρίθηκε : Στο μεγαλύτερο ρόστερ και τις ανάσες που είχαν οι νικητές, αλλά και τις λύσεις απέναντι στη ζώνη.