Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 2ου Division (north 2ο group) το People Cafe αναμετρήθηκε με τον Μορφέα. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό με το παιχνίδι λόγω αυτού να οδηγείται στην παράταση. 64-64 ήταν το τελικό σκορ στην κανονική διάρκεια με το Cafe να καθαρίζει τον αγώνα στο εξτρά πεντάλεπτο, νικώντας με σκορ 76-67!

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ ζεστά στο 1ο δεκάλεπτο. Με γρήγορες επιθέσεις και όρεξη στην άμυνα κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. 21-11 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Μορφέα να μένει πίσω στο σκορ από νωρίς. 10 πόντους πέτυχε για τους γηπεδούχους ο τρομερός Καλογεράκος, ενώ όλη η ομάδα προσέφερε αμυντικά. 2 σερί καλάθια έβαλε ο Φίλος και 1 τρίποντο ο Κρεούζης Ν.  για τον Μορφέα.

Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε το People Cafe ο Μορφέας. Με ομαδικό και γρήγορο μπάσκετ κατάφεραν να μετατρέψουν την διαφορά από 10 σε 1 πόντο. Σε αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η τρομερή άμυνα του θεού των ονείρων. 12-21 ήταν το επιμέρους σκορ με το Cafe να χάνει όσα αποκόμισε στην 2η περίοδο. Για τους γηπεδούχους 3 καλάθια πέτυχε ο Μαρούλης. 1 τρίποντο έβαλε ο Κατσιάδας. Για τον Μορφέα  2 τρίποντα είχε ο Αντύπας. Με 4 πόντους ακολούθησε ο Ρήγας.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Ο ρυθμός έπεσε και το τέμπο έγινε πιο αργό. Ρόλο μεγάλο σε αυτό έπεσε και η κούραση. Τα ηνία παρέμειναν στο Cafe με την διαφορά να είναι ισχή (2 πόντοι). 15-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους προπορευόμενους σειρά στο σκοράρισμα πήρε πάλι ο Καλογεράκος με 3 καλάθια. 5 πόντους έβαλε ο Μαρούλης. 5 είχε ο Ανδρικόπουλος και 4 ο Τζαμουράνης.

Η 4η περίοδος ήταν χάρμα οφθαλμού. Το People Cafe ξεκίνησε πολύ καλά φτάνοντας στο +10. Ο Μορφέας όμως με 2 λεπτά να απομένουν δεν τα παράτησε. Παίζοντας τρομερό μπάσκετ, έβαλε τα σουτ και έστειλε το ματς στην παράταση. 64-64 έληξε το παιχνίδι στην κανονική του διάρκεια. 16-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 7 είχε ο τίμιος Μαρούλης και 4 ο Γκορέζης. 7 είχε ο Σ. Κρεούζης και 6 ο Ν. Κρεούζης για τον Μορφέα.

Στο εξτρά πεντάλεπτο το People Cafe ήταν τρομερό. Δέχθηκε μόλις 3 πόντους, πέτυχε 11 και κέρδισε τον αγώνα με σκορ 76-67. Ο Μορφέας έμεινε από δυνάμεις και έχασε 1 παιχνίδι στο οποίο πάλεψε πολύ. Για τους νικητές 5 πόντους έβαλε ο Μαρούλης και 4 ο Γκορέζης. Ο Αντύπας έβαλε το τρίποντο του Μορφέα!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Μαρούλης με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ (9-2), 5 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη σε 45 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους Κ. Ρήγας με 4 πόντους, 15 ριμπάουντ (10-5), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 22 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Γκορέζης με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!
Το παιχνίδι κρίθηκε στις αντοχές που είχε το People Cafe στην παράταση!