Τεράστια νίκη με ανατροπή για τους ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ BC απέναντι στους SALLAS MAVERICKS με 53-54.

Οι Σφήκας και Γλεντής άνοιξαν το σκορ αλλά ο Μανώλης απάντησε με τρίποντο. Οι γηπεδούχοι όμως με σερί από τους Σφήκα και 3 σερί τρίποντα από τον μαέστρο του τριπόντου Αρβανιτάκη πέρασαν μπροστά με 12. Ο Κοταράκος μείωσε αλά νέα καλάθια των Σφήκα και Χατζηκοκολάλη έδωσαν αέρα 11 πόντων στην ομάδα τους.

Και πάλι ο Αρβανιτάκης σκόραρε τρίποντο ενώ ο Κοταράκος από κοντά μείωσε. Με τρίποντο του Αντωνιάδη με ταμπλό και καλάθι του Κοταράκου η διαφορά έπεσε αλλά ο Σφήκας με 4 πόντους και ο Φαρόπουλος έκαναν το 29-15. Λίγο πριν το τέλος ο Μανώλης κράτησε όρθια την ομάδα του μειώνοντας με 3 πόντους ενώ ο Ντούγιας έκανε το 30-22.

Με τρίποντο του Ντούγια και καλάθι του Ανδρόνικου ξεκίνησε η αντεπίθεση των ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ. Ο Ανδρόνικος έκανε το 32-29 αλλά ο Σφήκας από κοντά και ο Αρβανιτάκης με τρίποντο απάντησαν. Με βολές των Χριστοδούλου και Γλεντή η διαφορά έφτασε πάλι στους 9 αλλά ο Χρονόπουλος με τρίποντο και ο Μειντάνης μείωσαν στους 6. Ο Φραγκουλίδης έκανε το 44-36 της 3ης περιόδου.

Ο Μανώλης με βολές και ο Μειντάνης μείωσαν αρχικά αλλά ο Χριστοδούλου απάντησε με 3 πόντους του. Οι Αναλώσιμοι βρήκαν τη δύναμη να επιστρέψουν με καλάθια των Μανώλη, Μειντάνη και Χρονόπουλου για το 47-46 κάνοντας ντέρμπι το ματς. Ο Χριστοδούλου έκανε το 49-46 αλλά ο Μανώλης απάντησε αμέσως. Με βολές του Γλεντή και καλάθι του Χριστοδούλου η πλάστιγγα έγειρε προς τους γηπεδούχους, ο Χρονόπουλος όμως με έμμεσο τρίποντο και ο Μανώλης μετά από κλέψιμο έβαλαν μπροστά την ομάδα τους και έβαλαν φωτιά στο ματς. Ο Μειντάνης με 1 βολή έκανε το 52-54. Με 2 βολές του Γλεντή η διαφορά πήγε στους 2 αλλά στην τελευταία επίθεση δεν σκόραραν οι γηπεδούχοι και το ματς έληξε 53-54.

MVP της αναμέτρησης ο Κοταράκος με 6 πόντους και 11 ριμπάουντ. 

για τους γηπεδούχους ο Σφήκας είχε 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 7 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε: Λίγο πριν το τέλος οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ με σκληρή άμυνα, έκλεψαν μπάλες και έφτασαν σε μια πολύ δύσκολη και ανέλπιστη βάση εικόνας αγώνα ως τότε.