Για την τελευταία αγωνιστική της South Division 2 οι Stovronto Raptors φιλοξένησαν το βράδυ της Κυριακής τους Baskethoοpers και πήραν το ροζ φύλλο δείχνοντας καλό πρόσωπο και σε φόρμα !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παρκέ με τον Ανδρίτσο να σκοράρει έξι πόντους και των Αδελφουλάκο ένα τρίποντο, ωστόσο οι αντίπαλοι τους μείωσαν χάρη στους Μπιζίκο και Νικολάκη (από 3π) σε 9-11 στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός και στη συνέχεια. Οι γηπεδούχοι με σερί 8-0 με το ντουέτο Μπιζίκου (6) - Σακελλαρίδη (4) προσπέρασαν. Το τρίποντο του Πετρόχειλου έβαλε προσωρινά μπροστά τους Hoopers, ωστόσο οι Raptors ολλοκλήρωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 21-18.

Οι Stovronto ήταν καλύτεροι στην επανάληψη. Με τους Μπιζίκο (5) και Νικολάκη (3) να εκτελούν απότα 6.75 και τη γρανιτένια τους άμυνα (δέχτηκαν μόλις 2 βολές από τον Ανδρίτσο) απέκτησαν διψήφια διαφορά (33-20) στο πέρας του τρίτου δεκαλέπτου.

Κι ενώ βρίσκονταν στο +14 στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ο συναγερμός χτύπησε στο αντίπαλο στρατόπεδο ! Μην έχοντας κάτι να χάσουν οι Baskethoopers βομβάρδισαν έξω από την περίμετρο με τους Καπέτη (7), Κατσαούνο , Πετρόχειλο και Αδελφουλάκο (από 3π) ροκανίζοντας τη διαφορά ως το 38-35 ! Σε εκείνο το σημείο μίλησε ο Σακελλαρίδης. Με έξι πόντους και ηγετική παρουσία , μαζί με δύο βολές του Εμμανουλίδη κι ένα καλάθι του Βασιλείου οι Stovronto Raptors εξασφάλισαν το ροζ φύλλο με 43-39 !

Mvp ήταν ο βράχος Γιώργος Βασιλείου με δύο πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 μπλοκ. Καλύτερος των ητημένων με double double και ρεκόρ συλλογής "σκουπιδιών" ήταν ο Νίκος Ανδρίτσος. Είχε 11 πόντους, 37 (!!)  ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 5 λάθη.

Παίκτης κλειδί και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο πανταχού παρών Νίκος Μπιζίκος με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 6 κλεψίματα , 1 μπλοκ και 3 λάθη. 

Που κρίθηκε : Οι νικητές πήραν διαφορά στο δεύτερο μισό και παρά τη μεγάλη προσπάθεια των αντιπάλων τους άντεξαν την πίεση στο τέλος !