Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της East Division 2 το βράδυ της Κυριακής συγκρούστηκαν στην Καισαριανή οι The Margi με τους L.A. Slippers, με τους πρώτους να παίρνουν με άνεση το ροζ φύλλο που τους φέρνει στην πέμπτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι φανέρωσαν με το καλησπερα τις προθέσεις τους. Με τον Τσιμπάκη να είναι ασταμάτητος με 12 π[όντους και τους Τουρκαντώνη, Ν. Ξανθάκη (από 4) και το τρίποντο του Μ. Ξανθάκη έτρεξαν ένα 17-4 αποκτώντας διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους προσπάθησαν να αντιδράσουν με τα τρίποντα των Ράφτη (5) και Γραμματικόπουλου (3), για το 23-10 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια, με τους Slippers να προσπαθούν να μειώσουν την απόσταση χάρη στις ενέργειες του Μεσεδάκη (7π) που έκανε το 29-21. Όμως τον τελευταίο λόγο στο ημίχρονο τον είχαν οι Margi που με τρεις πόντους από τον Τσιμπάκη και τους Πετρίδη, Παππά, Τουρκαντώνη και Ν. Ξανθάκη (από ένα καλάθι) ολοκλήρωσαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 34-21.

Μετά την ανάπαυλα οι The Margi απογειώθηκαν ! Με το ίδιο πλουραλιστικό μπάσκετ και τους Τουρκαντώνη , Ν. Ξανθάκη (από 5) και Παππά (4) σε πρώτο ρόλο έφτασαν στο +20 , καθώς από την άλλη πλευρά απαντούσαν περιστασιακά μόνο οι Γεωργιάδης (4), Μεσεδάκης και Γραμματικόπουλος (από 3), με το σκορ στο τριαντάλεπτο να είναι στο 57-31 !

Στην τελική ευθεία οι γηπεδούχοι άφησαν το πόδι από το γκάζι . Έτσι οι Μεσεδάκης και Γεωργιάδης (με 4 και 3 αντίστοιχα) μείωσαν ως το απόλυτα δίκαια τελικό 62-40 .

MVP με double double αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τσιμπάκης έχοντας 18 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί με την απόδοση του ήταν ο Σπύρος Τουρκαντώνης, καθώς είχε 11 πόντους, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο κι ένα λάθος.

Για τους L.A. Slippers προσπάθησε περισσότερο ο Ιάσωνας Μεσεδάκης με 14 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές παρουσίασαν λύσεις σε όλες τις θέσεις και αγωνιστική ισορροπία και δεν αμφισβητήθηκαν στο παραμικρό !