Την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της South Division 2 η Tinder Bologna υποδέχθηκε στο νέο κλειστό του Κορυδαλλού το βράδυ της Δευτέρας τους COLDnSTEAK Warriors, με τους δεύτερους να πραγματοποιούν τη δεύτερη τους επιτυχία χάρη στην πολύ καλή παρουσία του Μαργαρίτη.

Οι ομάδες άργησαν να βρουν ρυθμό στην αρχή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα τρίποντα των Μαρινάκη και Γκέγκιου αλλά δέχτηκαν ένα 9-0 από τους Καραντώνη (7) και Μαργαρίτη (4) με τους φιλοξενούμενους να προσπερνούν με 8-11 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι Μπολωνέζοι έτρεξαν σερί 10-0 στο ξεκίνημα του δευτέρου δεκαλέπτου με τις ενέργειες των Πάσχου, Λυκοκάπη (από 4π) και το τρίποντο του Καρακίτσου, με τους αντιπάλους του να απαντούν με το δικό τους 2-10 με πρωταγωνιστή τον Μαργαρίτη (8) και τη συνεργασία του Ζέϊμπεκογλου (4) μπαίνοντας ξανά μπροστά με 23-25 στη μέση της διαδρομής.

H παρέα του Βάτσου έσφιξε περαιτέρω την άμυνα μετά την ανάπαυλα. Μπροστά αυτή τη φορά τη δουλειά την έκαναν τα τρίποντα του Πιτσίκαλη (6) καλλά και ο Ζευκιλής (4). Με σερί 10-0 πήγαν σε διψήφια απόσταση, όμως η Tinder απάντησε με 8-0 με τον Πάσχο (4) ενώ το buzzer beater του Καραντώνη διαμόρφωσε το 31-38 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι COLDNSTEAK ξέφυγε στο +10 με το τρίποντο του Πιτσίκαλη και τα καλάθια των Βάτσου, Γκολφινόπουλου, Μαργαρίτη και Ζευκιλή. H Tinder μείωσε με τους Πάσχο(6) και Δεντάκη (4) ως το 42-47 αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ευθέως , με την κόρνα της λήξης να βρίσκει τους φιλοξενούμενους αγκαλιά με το ροζ φύλλο με το τελικό 42-49 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Γιάννης Μαργαρίτης που είχε 14 πόντους, 19 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Πάσχος με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 8 κλεψίματα και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Φώτης Καραντώνης που μέτρησε 10 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε: στο δεύτερο ημίχρονο με τους νικητές να είναι πιο συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί ειδικότερα κοντά στο καλάθι.