Το βράδυ της Πέμπτης οι Tragics αντιμετώπισαν τους La Mafia με τους δεύτερους να παίρνουν την νίκη στο τέλος με πολύ καλές άμυνες.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καυτοί την πρώτη περίοδο με τον Αβαράκη να πετυχαίνει 9 πόντους (3/3 τρίποντα) από τους 15 πόντους την ομάδας του. Στον ίδιο ρυθμό ήταν και οι La Mafia με τον Κατσούδα να σκοράρει 14 με το σκορ περιόδου να διαμορφώνεται σε 15-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν τρομερές άμυνες και αύξησαν την διαφορά στους 11 . Ο Δαρδαμάνης ήταν παντού στην δεύτερη περίοδο όπου σκόραρε 13 πόντους μαζεύοντας 4 ριμπάουντ, ενώ για τους Tragics ο Χριστακίδης σκόραρε 8 με δυο τρίποντα. Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε στον πίνακα 29-40.

Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε εκπληκτικά για τους Tragics καθώς μείωσαν μέχρι και στους 2 πόντους στο 40-42 αλλά οι φιλοξενούμενοι ανέκαμψαν πήραν προβάδισμα μέχρι και 15 πόντους και τελείωσαν στο +10 στο τριαντάλεπτο. Ο Κομνιανός με δυο εύστοχα τρίποντα ήταν ο καλύτερος για τους γηπεδούχους ενώ ο Μαρδάκης με 7 κράτησε τους La Mafia μπροστά στο σκορ , το οποίο διαμορφώθηκε 47-57.

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο πρωταγωνιστής ήταν ο Δαρδαμάνης ο οποίος σκόραρε 7 πόντους και έκανε το κρίσιμο κλέψιμο στα τελευταία 45’’ πετυχαίνοντας το καλάθι που εκτόξευσε την διαφορά στους 5 δίνοντας την 9η νίκη για τους φιλοξενούμενους. Για τους Tragics o Γκόρος σκόραρε επίσης 7 πόντους στα τελευταία λεπτά αλλά δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ σε 64-67

MVP: Ο Βασίλης Δαρδαμάνης ο οποίος σκόραρε 21 πόντους μάζεψε 10 ριμπάουντ και έκανε 4 κλεψίματα με 30 στο σύστημα αξιολόγησης.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Κατσούδας με 20 πόντους, 7 ασίστ και 3 ριμπάουντ με 15 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν στο τέλος οι La Mafia και στα 13 κλεψίματα σε όλο το παιχνίδι με μόλις 6 λάθη.