Την τρίτη τους νίκη πέτυχαν το Σαββατόβραδο στην Καισαριανή οι Τσακορούκουνες όταν στο φινάλε του πρώτου γύρου της East Division 2 αντιμετώπισαν τους μόλις έξι διαθέσιμους Hoopfellas παράγωντας όμορφο μπάσκετ και επικρατώντας άνετα .

Οι γηπεδούχοι έδειξαν τις προθέσεις τους εξαρχής. Με τον Κοντο να σέρνει το χορό με εννέα πόντους και τους Παπουτσή και Κουλέντη να ακολουθούν με έξι καθήλωσαν τους αντιπάλους τους με ένα 17-2 ! Βαρυτιμιάδης με 6 και Δαμόπουλος με 5 αντέδρασαν στη συνέχεια με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται με 24-14.

Οι Hoopfellas μείωσαν σε 28-23 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τα τρίποντα από τους Π. Αργυριάδη, Δαμόπουλο και Νάση, όμως οι Τσακορούκουνες δεν είχαν διάθεση για διαπραγματεύσεις. Ο Κουλέντης πρωταγωνίστησε με 10 πόντους σε ένα σερί 15-0 και το ημίχρονο έκλεισε στο 43-25 !

Η ψαλίδα άνοιξε περαιτέρω μετά την ανάπαυλα χάρη σε ένα κουαρτέτο πρωταγωνιστών με προεξέχοντα τον Δημόπουλο (9) και τους Χρονόπουλο, Κουλέντη και Αρτινό (από 4π έκαστος). από την άλλη πλευρά ο Fang σημείωσε 8 πόντους με δύο τρίποντα, με το σκορ να βρίσκεται στο 71-42 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Τη μπαγκέτα των σκόρερ πήρε ο Χρόνόπουλος με 10 πόντους για τους Τσακορούκουνες, ενώ και οι Fellas βρήκαν χώρους δράσης με τους Βαρυτιμιάδη (7), Δαμόπουλο και Π. Αργυριάδη (από 4) διαμορφώνοντας το χορταστικό τελικό 91-62 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Βαγγέλης Κουλέντης με 24 πόντους, 14 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 5 κλεψίματα και 2 μπλοκ. για τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Βασίλης Δαμόπουλος έχοντας 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασιστ.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Δημόπουλος με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στη διαφορά ενέργειας και το βαθύ ρόστερ των νικητών !