Με τους τρεις σωματοφύλακες έμειναν κορυφή οι IONIANS!!

Για 38 λεπτά άγγιζαν την έκπληξη η TuneSquad του καυτού Αντωνίου και του πάντα αγαπητού Τσαντζαλή, απέναντι των πρωτοπόρων IONIANS. Αλλά στο τέλος μίλησε η αγία τριάδα των πρώτων με Μαρούλη, Παππά και Θεοδώρου να κλειδώνουν την νίκη μένοντας στην κορυφή του ομίλου μαζί με τους POP69.

Το παιχνίδι καθώς ήταν το πρώτο του 2024 μετά την διακοπή των γιορτών, δεν έχει δάφνες ποιότητας στην επίθεση, αντίθετα θα λέγαμε ήταν ένα παιχνίδι χαρακωμάτων με τις άμυνες να βγαίνουν μπροστά. Κάτι το οποίο βόλεψε τους TuneSquad που έμειναν μέσα στον αγώνα για 38 λεπτά. Στο τέλος όμως η κούραση και η αστοχία τους δεν τους άφησαν να διεκδικήσουν την νίκη. Ο Αντωνίου με τον Θάνο έβαζαν πόντους αλλά δεν βρήκαν συμπαραστάτη και έτσι οι 40 πόντοι δεν έφτασαν.

Αυτό διότι οι IONIAS είδαν τον Παππά να αρχίζει δυνατά το ματς τον Θεοδώρου να παίρνει την σκυτάλη κάπου στην μέση, για να βγει μπροστά στο τέλος ο Μαρούλης. Με τους τρεις να είναι διψήφιοι και τους Μαρούλη, Θεοδώρου με double double, η πλάστιγγα και ο αγώνας έγειραν στους πρωτοπόρους. Το ματς το υπέγραψε ο Παππάς με ένα γκολ φάουλ στα 25 δευτερόλεπτα που πήγε την διαφορά στο +5 και το 40-45 για να κλείσει ο αγώνας στο 40-47. Με τους IONIANS να φτάνουν το 9-2 και τους Tune να πέφτουν στο 4-7.

Mvp της αναμέτρησης ήταν ο διπλός Αλέξανδρος Μαρούλης με 15 πόντους 11(7-4) ριμπάουντ 1 ασιστ και 2 τάπες με 15 eff σε 28 λεπτά συμμετοχής.  Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Αντωνίου που με τα τρίποντά του 3/6 προσπάθησε αλλά δεν βρήκε και άλλους συμπαίκτες με συνέπεια στο σκοράρισμα, τελείωσε με 11 πόντους 3 ριμπάουντ 4 ασιστ  και 1 κλέψιμο.

Παίκτης-κλειδί  ο Παππάς που υπέγραψε την νίκη στο τέλος με το γκολ φάουλ για το 40-45. Τελείωσε το ματς με 14π. 3ριμπ. Και 3 ασιστ.

Το ματς κρίθηκε στην ψυχραιμία που έδειξαν στο τέλος οι IONIAS και στις περισσότερες επιθετικές λύσεις που είχαν. Καθώς και στην κούραση των TuneSquad.