Για την 11η και τελευταία στροφή του πρώτου γύρου της East Division 2 το βράδυ της Παρασκευής στην Καισαριανή είχαμε ντέρμπυ μεταξύ των μέχρι χθες πρωτοπόρων Unbroken και των Cobra Kai, με τους δεύτερους να επικρατούν με άνεση στο δεύτερο μισό κι έτσι να βγαίνουν πρωταθλητές χειμώνα στην τριπλή ισοβαθμία, ( συμπεριλαμβανομένων και των Legacy) !

Οι φιλοξενούμενοι μετά το αρχικό 6-4 πήραν μπρος με το δίδυμο Μπάζιου - Δαμανάκη ( από 6π) να φορτώνει το αντίπαλο καλάθι. Με σερί 12-0 πήραν διψήφια διαφορά και πάρα τα καλάθια των Μπακογιάννη, Λεμπέση, Ριζα και Βεργόπουλου προηγήθηκαν με 10-19 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο Δαμανάκης με ακόμα έξι πόντους κρατούσε την απόσταση στα ίδια επίπεδα , όμως οι Βεργόπουλος (4) και Λυμουρης (3) μείωσαν στο ένα σουτ , για να πάμε στη διακοπή του ημιχρόνου με το σκορ στο 21-27.

Ένα σερί 8-0 των Cobra Kai στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου χαρη στην τριπλέτα Μπάζιου, Δαμανάκη και Δημητριάδη ( από 4π έκαστος) έφερε τη διαφορά ξανά σε διψήφια επίπεδα και πάρα τα τρίποντα των Μπακογιάννη και Βεργόπουλου από την αντίπερα όχθη παρέμεινε σε αυτά (32-43) στο φινάλε του.

Η κατάσταση ξεκαθάρισε οριστικά και αμετάκλητα στην τέταρτη περίοδο. Ο ironman Δαμανάκης δεν σταματούσε προ ουδενός και με 14 πόντους πρωταγωνίστησε σε ένα επιμέρους 15-4 που σταμάτησε κάθε κουβέντα περί διεκδίκησης της αναμέτρησης. Για τους Unbroken Βεργόπουλος με πέντε και Νικολακόπουλος - Ριζας με τέσσερις μείωσαν στο τελικό 45-62 

Mvp αναδείχθηκε με double double o Γιάννης Δαμανάκης, που μέτρησε 29 πόντους , μάζεψε 14 ριμπάουντ ενώ είχε και 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη. Καλυτερο των ηττημένων ήταν ο Παναγιώτης Βεργόπουλος με 11 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 4 κλεψίματα.

Παίκτης κλειδί ήταν με double figures ο Παναγιώτης Μπάζιος έχοντας 15 πόντους & ριμπάουντ, 5 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στη μεγάλη εμφάνιση του Δαμανάκη αλλά και του συνόλου των νικητών που δεν έχασε καθόλου τό προβάδισμα.