Οι ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ δεν δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη κόντρα στους THUNDERCLUTCH με 75-54.

Ο Ηλιόπουλος Θ. σκόραρε για να απαντήσει ο Χρονόπουλος με σουτ. Ο Πάνος σκόραρε τρίποντο αλλά οι γηπεδούχοι με σερί από τον Χρονόπουλο με 6 πόντους και τον Πολύδωρο πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Σαλαπάτας σκόραρε ξανά τρίποντο αλλά και πάλι το μεγάλο σερί άνηκε στους Αναλώσιμους. Ο Κοταράκος με έμμεσο τρίποντο αρχικά, ο Χρονόπουλος στη συνέχεια και 6 πόντοι του Ορφανάκου στον αιφνιδιασμό έκαναν το 24-11. Ο Ποπόρης μείωσε αλλά ο Μανώλης απάντησε. Με βολές των Ψαράκη και Σαλαπάτα έγινε το 26-16.

Ο Ηλιόπουλος Θ. σκόραρε 4 πόντους κάνοντας το -6 ενώ η διαφορά παρέμενε στα πρώτα λεπτά με εκατέρωθεν καλάθια. Οι Κοκοβές και Ηλιόπουλος Θ. μείωσαν στους 5  ενώ ο Ψαράκης έφερε το ματς στον πόντο. Ο Χρονόπουλος σκόραρε αλλά με καλάθια των Ηλιόπουλου και Κοκοβέ οι THUNDERCLUTCH πέρασαν μπροστά. Ο χρονόπουλος με 2/2 βολές και ο Ορφανάκος έκαναν το 38-35.

Με καλάθια του Κοταράκου έγινε το 42-35 για να μειώσει ο Ηλιόπουλος με τρίποντο. Και πάλι ο Κοταράκος με 4 πόντους και ο Ορφανάκος έκαναν το +8. Με τρίποντα των Ορφανάκου, Πολύδωρου και Αντωνιάδη η διαφορά εκτοξεύτηκε για να μειώσει σε 59-42 ο Σαλαπάτας. 

Το παιχνίδι έγερνε προς τους γηπεδούχους και στην 4η περίοδο με καλάθια των Πολύδωρου και Χρονόπουλου. Ο Ηλιόπουλος Θ. μείωσε ενώ ο Ψαράκης με έμμεσο τρίποντο έκανε το 63-47. Ο Ζάφειρας με 4 πόντους του αύξησε τη διαφορά ενώ ο Κοκοβές με προσωπικό καλάθι και ο Ηλιόπουλος Θ. έκαναν το 67-52. Ο Κοταράκος από κοντά και ο Μανώλης με τρίποντο κλείδωσαν τη νίκη για να μειώσει ο Ψαράκης στο τέλος για το τελικό 75-54.

MVP της αναμέτρησης ο Χρονόπουλος με 16 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Για τους THUNDERCLUTCH ο Ηλιόπουλος είχε 20 πόντους.

Το ματς κρίθηκε: Στο καταπληκτικό 3ο δεκάλεπτο των γηπεδούχων που σκόραραν κατά ριπάς ενώ κατάφεραν με φοβερή άμυνα να δεχτούν μόλις 7 πόντους.