Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Division ( 2ο group north), οι Athenian Warriors αντιμετώπισαν τους All Star Survivors!  Το παιχνίδι ήταν άκρως μπασκετικό με πολλές επαφές, τρεξίματα και μεγάλα σουτ. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του με τις 2 ομάδες να προσφέρουν άπλετο θέαμα. 64-65 ήταν το τελικό σκορ με τους Survivors να παίρνουν την νίκη από την τρίποντη βόμβα του Μαντά!


Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι Survivors ξεκίνησαν καλύτερα όντας πιο γρήγοροι και έμπειροι. Δημιούργησαν μια διαφορά από νωρίς (4-11). Μολαταύτα, οι Warriors απάντησαν είδαν τον Λούβαρη να τους οδηγεί και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο -1! 19-20 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Περάτη και Αλεξιαδή να είναι επίσης θετικοί.


Μπροστά στο σκορ πέρασαν οι φιλοξενούμενοι στην 2η περίοδο. Έπαιξαν άναρχο μπάσκετ μεν, αποδοτικό δε με την τριάδα Μαντάς-αδέρφια Κυριακίδης να προσφέρουν τα μέγιστα επιθετικά (λίγα αμυντικά). 11-17 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Warriors να ρίχνουν επιθετικά την απόδοση τους με συνέπεις να πηγαίνουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο -7!


Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι γηπεδούχοι στο 3ο δεκάλεπτο. Με τον Παρδαλάκη να οργανώνει εκπληκτικά, όντας και αποδοτικός στο σκοράρισμα οι Warriors μετέτρεψαν το -7 σε -1! Ο Λούβαρης ήταν επίσης τρομερός, ενώ Γαλάνης, Αλεξιάδης και Νανούσης κρατούσαν τα μπόσικα αμυντικά. Για τους Survivors το πρόβλημα ήταν ξεκάθαρα η άμυνα (χρόνιο τους θέμα). 22-16 ήταν το επιμέρους σκορ.


Η 4η και τελευταία περίοδος ήταν χάρμα οφθαλμού. Οι 2 ομάδες τα έδωσαν πραγματικά όλα. Σκληρές άμυνες, γρήγορες επιθέσεις και πολύ πάθος χαρακτήρισαν το δεκάλεπτο. Για τους Warriors Παρδαλάκης και Λούβαρης ήταν τρομεροί επιθετικά, με Μαντά και Κρατημένο να κάνουν πολύ δουλειά για τους Survivors. Στο 0:17 ο Λούβαρης έβαλε 1 circus shot και έδως αέρα 2 πόντων στους "πολεμιστές" (64-62). Στο time out οι Survivors ακολούθησαν τις οδηγίες του Μακρή, πήραν το σουτ με τον Μαντά και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 64-65 ήταν το τελικό σκορ με τους All Star Survivors να παίρνουν 1 τεράστια νίκη!


Mvp του αγώνα ήταν o Κ. Κρατημένος με 10 πόντους, 11 ριμπάουντ (6-5) και 2 ασίστ σε 23 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Λούβαρης με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 36 λεπτά αγώνα!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Θ. Μαντάς με 26 πόντους, 3 ριμπάουντ (2-1), 2 ασίστ και 5 λάθη σε 34 λεπτά συμμετοχής!


Το παιχνίδι κρίθηκε από το τρίποντο του Μαντά στην τελευταία επίθεση που πραγματοποίησαν οι Survivors στον αγώνα!