Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group north), οι Basketball Freaks αντιμετώπισαν τους Αιθέρες! Μπορεί οι Freaks να δημιούργησαν από νωρίς μια διαφορά ασφαλείας, αλλά οι Αιθέρες δεν τα παράτησαν και προσπάθησαν να κάνουν την ανατροπή, δίχως επιτυχία! 43-39 ήταν το τελικό σκορ!


Τρομερά ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι στο 1ο δεκάλεπτο. Παίζοντας καταπληκτική άμυνα, δημιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων. Επιθετικά ήταν μέτριοι έχοντας 14 πόντους. Οι Αιθέρες ξεκίνησαν πολύ νευρικά. Για τους γηπεδούχους 2 τρίποντα έβαλε ο Καλογερογιάννης και ακολούθησε με 5 πόντους ο Ευαγγέλου. Τα αδέρφια Τρύφος είχαν από 1 καλάθι ο καθένας.


Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος. Καθαρό μπάσκετ δίχως πολλά φάουλ χαρακτήρισαν το δεκάλεπτο. 12-7 ήταν το επιμέρους σκρο με τα "φρικιά" να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στο +15. Πολλά προβλήματα  είχε στην επίθεση του η ομάδα των Αιθέρων που είχε μόλις 5 παίχτες διαθέσιμους. Για τους προπορευόμενους Κεχαγιάς και Καλογερογιάννης πέτυχαν από 1 τρίποντο έκαστος. 3 πόντους έβαλε ο Μ. Τρύφος για τους φιλοξενούμενους.


Πιο ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Η διαφορά έμεινε περίπου ίδια με τους Αιθέρες να μειώνουν κατά μισό καλάθι(14 πόντοι). Ο ρυθμός έπεσε και έγινε πιο αργός με την κούραση να κάνει αισθητή την παρουσία της. Για τους ηνίοχους ξεχώρισε ξανά ο Καλογερογιάννης με 1 τρίποντο με 3 παίχτες να έχουν από 1 καλάθι έκαστος. 5 πόντους έβαλε ο Μάργελος και 3 ο Παντελάκης για τους Αιθέρες.


Στην αντεπίθεση πέρασαν οι φιλοξενούμενοι στην 4η και τελευταία περίοδο. Πάτησαν το πόδι στο γκάζι, έδειξαν να ελέγχουν τον ρυθμό και πήγαν για το κόλπο-γκρόσο! Πέτυχαν 18 πόντους, αλλά δέχθηκαν 8. Άμεση συνέπεια να χάσουν τον αγώνα με σκορ 43-39. Οι Freaks σώθηκαν από το καλό τους 1ο ημίχρονο. Για τους νικητές ξεχώρισε ο Καγκάδης με 1 σουτ πίσω από τα 6,75. Νταϊλιάνας, Μ. Τρύφος και Σ. Τρύφος είχαν από 5 πόντους έκαστος για τους μαχώμενους, αλλά ηττημένους Αιθέρες!


Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Κανακόπουλος με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ (6-4), 1 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο M. Τρύφος με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ (5-3), 3 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Χ. Ευαγγέλου με 11 πόντους και 17 ριμπάουντ (6-11). Είχα και 3 λάθη. Όλα αυτά σε 26 λεπτά αγώνα!


Το παιχνίδι κρίθηκε από το πολύ καλό 1ο ημίχρονο των Freaks!