Σ' ένα ματς που κυριάρχησαν οι άμυνες των δύο ομάδων η Tinder Bologna κατάφερε να βρει περισσότερες λύσεις στην επίθεση μ' αποτέλεσμα να επικρατήσει εν τέλει των Baskethoopers με τελικό σκορ 26-40.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η παραγωγικότητα των δύο ομάδων δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλή με το σκορ να είναι 0-3 υπέρ της Tinder με 3 πόντους από τον Δρίτσα για να μειώσει σε 2-3 ο Λευτέρης Τσούπρος που ήταν το σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Tinder έτρεξε επιμέρους σκορ 2-7 με Γκέγκιο και Δεντάκη (4-10) για να διαμορφώσει με δίποντο το 6-10 σου τέλος του ημιχρόνου ο Βαβουράκης.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν τη διαφορά στους 11 πόντους (8-19) με Γκέγκιο και Δρίτσα και στη συνέχεια ακόμα περισσότερο στο +14 (12-26) με Γκέγκιο κι Αρούχ να σκοράρουν για τους 'Ιταλούς' και Παυλόπουλο,Νίκο Τσούπρο για Baskethoopers για να λήξει εν τέλει το δεκάλεπτο με διαφορά 15 πόντων υπέρ των φιλοξενούμενων (17-32).

Ισορροπημένο το ματς στην τέταρτη περίοδο μ' επιμέρους σκορ 3-4 στο πρώτο μισό του δεκαλέπτου με Χαλκιά κι Αδελφουλάκο για Baskethoopers και Γκέγκιο,Δρίτσα για Tinder να σκοράρουν.Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δε κατάφεραν τελικά να καλύψουν την διαφορά του πρώτου γύρου και μ' επιμέρους 6-4 υπέρ των Baskethoopers με Χαλκιά κι Αδελφουλάκο προέκυψε το τελικό 26-40 υπέρ της Tinder Bologna.

MVP του αγώνα ο Γκέγκιος που έκανε double double με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ.Παίκτης-κλειδί ο Δρίτσας με 17 πόντους,9 ριμπάουντ και 6 ασίστ.