Tο 11Χ11 έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στο Ίλιον οι Beefs όταν και φιλοξενήθηκαν για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της West Division 2 από τη Basxetonia καθώς πέταγαν φωτιές μετά τα πρώτα δέκα λεπτά !

Αρχικά οι ομάδες βάδιζαν πλάι πλάι . Ο Στρατηγόπουλος σκόραρε για τους γηπεδούχους (8π), ενώ ο Εσφαχάνι έβαλε το τριποντάκι του, όμως αυτό που άλλαξε τις ισορροπίες ήταν τόσο η άνοδος στην απόδοση του Λυκογιάννη (8π). Με τα δικά του τρίποντα αλλά και με αυτά των Κανδηράκη και Κάρμα οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 2-11 όχι μόνο προσπέρασαν, αλλά και προηγήθηκαν με 17-25 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Η συνέχεια ήταν καταιγιστική για τα "Βοδινά". Κάρμας και Κανδηράκης , με 12 και 6 πόντους αντίστοιχα , πυροβολούσαν ασύστολα από τα 6.75 και μαζί με τους Κωνσταντίνου (4) και Βουρλίτη (3) έτρεξαν ένα επιμέρους 4-24 και ..εξαφανίστηκαν στον ορίζοντα. Για τους κιτρινόμαυρους σκόραραν οι Σκαρπέλης και Στρατηγόπουλος (από 4π) με το σκορ να είναι στο 27-52 στο ημίχρονο.

Οι Beefs είχαν την ίδια διάθεση και μετά την ανάπαυλα. Ο Κάρμας συνέχισε το κρεσέντο με ακόμα 12 πόντους παρέα με τον Πάλλη (8), με την απόσταση να διευρύνεται παρά τις ενέργειες των Κολιομίχου (6) και Στρατηγόπουλου (4) από την άλλη πλευρά. Σκορ τρίτης περιόδου 42-76 .

Στα τελευταία λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένα. Η Basxetonia βρήκε χώρους δράσης και με τους Σκαρπέλη, Στρατηγόπουλο (από 6π) και Κασδαναστάση (4) σκόραρε, ενώ οι Beefs με την τριπλέτα Πάλλη, Λυκογιάννη (από 8) και Κάρμα (5) να μη σταματά, έφτασε στη θριαμβευτική κατοστάρα (60-100) με το άκουσμα της κόρνας της λήξης !

Mvp ποιός άλλος από τον Γιάννη Κάρμα ; Είχε 32 πόντους με 5/7 τρίποντα, αλλά και 5 ριμπάουντ, 5 ασιστ & 2 κλεψίματα. Προσπάθησε περισσότερο από τη Basxetonia ο Γιώργος Στρατηγόπουλος με 22 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 1 λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Στράτος Λυκογιάννης με 18 πόντους, 9 ριπάουντ, 6 ασιστ, 1 κλέψιμο και1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στην ποιότητα των νικητών που πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω !