Τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά πήραν οι The Margi στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της East Division 2, φιλοξενούμενοι το βράδυ της Κυριακής από τους Cobra Kai στο "Γ. Μελισσηνός",καθώς μετά από μάχη35 περίπου λεπτών κυριάρχησαν στο τέλος !

Οι ομάδες έπαιξαν γρήγορο και όμορφο μπάσκετ αμφότερες στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τα τρίποντα του Σακελλάρη (6) και τους Μανσούρ και Μαγκλιβέρα (από 4π), όμως οι αντίπαλοι τους απάντησαν εξ ολοκλήρου από τα 6.75 ! Ο Ν. Ξανθάκης είχε 9 πόντους (2τρ), ο Τουρκαντώνης 5 και οι Κουτσούμπας και Μ. Ξανθάκης από 3 και με 11-0 σερί ανέτρεψαν την κατάσταση προηγούμενοι με 16-20 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Cobra απάντησαν με επιμέρους 8-2 με τον Μαγκλιβέρα (8) να αναλαμβάνει δράση και με τη συνέργεια του Φραγκογιάννη (4) προσπέρασαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν σκόραραν πολύ (Κουτσούμπας 4, Ν. Ξανθάκης 3)  για να πάμε στη διακοπή του ημιχρόνου με το σκορ στο 32-29.

Το τέμπο έπεσε μετά την ανάπαυλα με το παιχνίδι να πηγαίνει κατοχή με κατοχή. Ο Μαγκλιβέρας (4) συνέχισε να είναι διαρκής απειλή για τους γηπεδούχους, με τον Ν.Ξανθάκη ωστόσο , με 8 πόντους, να φέρνει τους Margi μπροστά με βραχεία κεφαλή (42-43) στο τριαντάλεπτο.

Το ντέρμπι κράτησε λίγο ακόμα. Οι Cobra Kai ωστόσο υπέστησαν ένα μπλακ άουτ, με τους Margi τους να κυριαρχούν απόλυτα μετά το βιράζ ! Με σερί 18-0 χάρη στο ντουέτο Τουρκαντώνη (10) και Ν. Ξανθάκη (9) σκόραραν με κάθε τρόπο καθηλώνοντας τους αντιπάλους τους στους πέντε πόντους, φτάνοντας έτσι στο θριαμβευτικό 47-66 !

Mvp αναδείχθηκε o Νίκος Ξανθάκης, που μέτρησε 29 πόντους , μάζεψε 8 ριμπάουντ ενώ είχε και 4 ασιστ και 5 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξανδρος Μαγκλιβέρας με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 3 κλεψίματα κι ένα λάθος.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Σπύρος Τουρκαντώνης έχοντας 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Στο απίθανο ξέσπασμα και τις δυνάμεις που είχαν οι νικητές στην τελική ευθεία.