Επαναλαμβάνωντας την επιτυχία τους και ντουμπλάροντας τις νίκες επί των μόλις έξι διαθέσιμων Stovronto Raptors ξεκίνησαν τις πυοχρέωσεις για τον δεύτερο γύρο της South Division 2 οι Cool Dynamic το βράδυ της Κυριακής στο Νέο κλειστό του Κορυδαλλού καθώς εκμεταλλεύτηκαν το πολύ καλό τους πρώτο ημίχρονο. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παρκέ με άγριες διαθέσεις.Με την τριπλέτα των Ράπτη , Μπουλούμπαση (από 6π) και Λάζου (5) επέβαλλαν το ρυθμό τους προηγούμενοι με 18-4. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τους Σακελλαρίδη (6) και Μπιζίκο (30 μειώνοντας σε 23-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια. Οι Cool έφτασαν ως το +20 χάρη στο στρωτό παιχνίδι των Σαράντου (5), Μαυράκη (4) και τα τρίποντα από τους Πατρικαρέα και Μπουλούμπαση. Για τους Raptors σκόραραν  οι Μπιζίκος (7), Μπουλέτος (4) και ο Νικολάκης (3) με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 41-25.

Στην επανάληψη οι Cool Dynamic έλεγξαν το τέμπο. O Πατρικαρέας είχε τρεις πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη ενέργεια έδωσε ο Μπουλέτος με πέντε πόντους με το σκορ να είναι στο 50-38 στο τριαντάλεπτο.

Η διαφορά έφτασε ξανά στους είκοσι (65-45) στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με τους Σαράντο (6), Ράπτη και Γρηγορόπουλο (από 4π). Οι Stovronto δίχως να έχουν κάτι να χάσουν έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί. Με πρωταγωνιστή τον βομβιστή Μπουλέτο (9π με τρία τρίποντα) και τον δυναμικό Μπιζίκο (8π) με επιμέρους 2-14 μείωσαν στους οκτώ, όμως η απόσταση παραήταν μεγάλη για να καλυφθεί, με τους Cool Dynamic να επικρατούν δίκαια με το τελικό 69-61 !

Mvp αναδείχθηκε με double double ο αλάνθαστος Χάρης Πατρικαρέας έχοντας 10 πόντους, 12 ριμπάουντ, και 1 κλέψιμο. Παίκτης κλειδί ήταν ο Νίκος Σαράντος καταγράφοντας 13 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο bomber και αγαπητός της κερκίδας Νίκος Μπουλέτος με 18 πόντους (4/5τ), 6 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε :  Στο πολύ καλό πρώτο μισό των νικητών καθώς και στις πιο πολλές λύσεις που είχαν !