Οι Fatherland έφυγαν νικητές από το κλειστό του ΟΑΚΑ,  με αντίπαλο τους Tragic με σκορ 53-43 και τον Ευαγγελο Κάββουρα να σκοράρει 19 πόντους.

Οι Fatherland κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με 5 παίκτες.

Οι Fatherland πήραν τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς. Στην αρχή, με «αιχμή» τον Παπανικολάου, οι Havaliers ήταν σταθερά μπροστά στο σκορ, με τους Tragic να επιχειρουν με μικρά ξεσπάσματα απο την περιφερεια του Γκόρου (2τριποντα) να μένουν στο παιχνίδι. 10-8 και 16-7 τα σκόρ για τις πρώτες 2 περιόδους υπέρ των Fatherland.

Η εκκίνηση της 3ης περιόδου δεν άλλαξε πολλα στη... ροή του αγώνα. Οι Fatherland συνέχισαν να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση, από διάφορους παίκτες . Στην αντιπέρα όχθη πολυ καλός ηταν ο Αβαράκης με 8 πόντους.

Οι Tragics μπήκαν αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το... τομάρι τους στην 4η περίοδο. Ο Χριστακιδης ανέλαβε ρόλο σκόρερ και δημιουργού και το σκορ διαμορφώθηκε σε 13-12 υπερ τους για την 4η περιοδο. Δυστυχως δεν κατάφεραν να παρουν το ροζ φύλλο αγωνα παρα την όμορφη προσπάθεια τους. 

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Στην καταπληκτικη άμυνα ζωνης των Fatherland, που πήγε ξανά τη διαφορά στους 10 πόντους και ενώ οι Tragics έκαναν την προσπάθεια να γυρίσουν τούμπα το ματς.

O ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ: Ο Ευάγγελος Κάββουρας πέτυχε 19 πόντους και πήρε 17 ριμπάουντ. 

ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απο τους περιφερειακούς : οι Tragics προσπαθούσαν να βρουν στόχο απο τους Shooting guards και ενω διέθεταν

1. Spacing
2. Κίνηση χωρίς την μπάλα

το βασικό «όπλο»: τα τρίποντα ηταν δυστυχώς μονο 6/34 και αυτο αποτελεσε key factor να μην μπορέσουν να κατακτήσουν το ροζ φύλλο αγώνα.