Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της East Division 1 οι Hoopfellas υποδέχτηκαν το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα τους Glory Road , με τους δεύτερους να κάνουν επίδειξη ισχύος επικρατώντας κατά κράτος !

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά την αναμέτρηση έχοντας λύσεις από όλες τις θέσεις. Ο Ι. Σεϊμένης είχε επτά πόντους , ο Μαστρογιάννης έξι και ο Δρόσος πέντε συντελώντας σε ένα επιμέρους 5-19. Οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Α. Κατσούλη (5) που με buzzer beater μείωσε σε 10-23 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Με σερί 12-0 οι Glory Road μεγάλωσαν την απόσταση χάρη στους Μανωλιάδη, Α. Χαμνταν ( από 4) και τα τρίποντα των Σ. Χαμνταν & Μαστρογιάννη. Για τους Hoopfellas σκόραραν οι Κελέτςης και Ευσταθίου (από 3) με το σκορ να βρίσκεται στο 20-41 στο ημίχρονο.

Μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι κατέρρευσαν. Σκόραραν μόλις δύο βολές με τον Βαρυτιμιάδη , κάτι που εκμεταλλεύτηκαν πλήρως οι Glory με τους Μανωλιάδη και Μπιζύμη ( από 4) για το 22-56 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν 11 σερί αναπάντητους πόντους με τους Ι.Σεϊμένη (4) , Α. Χαμνταν και Δρόσο (από 3)  από ενώ προς το τέλος σκόραρε ο Σ. Κατσούλης (4) διαμορφώνοντας το τελικό 27-70.

Mvp αναδείχθηκε ο Παύλος Μαστρογιάννης με 12 πόντους , 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν. Ο Παύλος Βαρυτιμιάδης με 7 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 4 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Γιώργος Δρόσος έχοντας 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην ταχύτητα, τις δυνάμεις και την ποιότητα των νικητών.