Το κρύο βράδυ της δευτέρας στο πρώτο γήπεδο των All Stars Arena του ΟΑΚΑ οι La Mafia φιλοξένησαν τους Tesseract με σκοπό να συνεχίσουν τον νικηφόρο σερί και να περάσουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή .

Στην πρώτη περίοδος οι ομάδες ξεκίνησαν νωθρά αφού για τα πρώτα 3:41 δεν είχαμε εύστοχο σουτ. Οι Tesseract πήραν προβάδισμα 8 πόντων καθώς ο Διαθεσόπουλος σκόραρε 10 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα, για τους γηπεδούχους οι Μαρδάκης (4) και Κατσούδας (3) κράτησαν την ομάδα τους κοντά στο σκορ , με το αποτέλεσμα στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να διαμορφώνεται σε 11-17.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν πιο ισορροπημένο , αλλά με σκληρές άμυνες. Για τους La Mafia ξεχώρισε ο Δαρδαμάνης με 4 πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Γεωργακόπουλος σκόραρε 6 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο ανεβάζοντας την διαφορά μέχρι και τους 12 πόντους . Το σκορ για το πρώτο εικοσάλεπτο σε 26-33.

Μετά την ανάπαυλα οι La Mafia προσπάθησαν να μειώσουν με τους Μαρδάκη (5), Κατσούδα (4) και από (2) οι Λάζος και Δαρδαμάνης αλλά οι 10 πόντοι του Γεωργακόπουλου διαμόρφωσαν το σκορ σε 38-47.

Η τέταρτη περίοδος ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους καθώς με 17-2 πήραν ξανά το προβάδισμα μετά από 30 λεπτά αγώνα. Για τους Tesseract οι Γεωργακόπουλος (7) και Βουδούρης (3) δεν ήταν αρκετοί, για τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Χαραλαμπίδης και Δαρδαμάνης από (8) και ο Μαρδάκης με (4) διαμορφώνοντας το τελικό σκορ 64-59.

MVP: Αναδείχθηκε ο Γιώργος Μαρδάκης ο οποίος σημείωσε 19 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες με μόλις 2 λάθη και 24 στο σύστημα αξιολόγησης.

Key-Player:Ήταν ο Βασίλης Δαρδαμάνης ο οποίος σημείωσε 17 πόντους με 14 ριμπάουντ και 22 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο σερί που έκαναν οι La Mafia στην τέταρτη περίοδο με το small-ball σχήμα με ένα ψηλό στο παρκέ.