Στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της East Division 2 οι Legacy υποδέχτηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο "Γ. Μελισσηνός" τους LA Slippers και χριεάστηκαν το έξτρα πεντάλεπτο για να λυγίσουν την αντίσταση τους στο ..και ένα !

Ισορροπία είχαμε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με 5-10 με τα τρίποντα του Μεσεδάκη (6π), όμως οι αντίπαλοι τους πάντησαν κυρίως με τους Κ.Ολύμπιο (4) και Κύλα (3) και με 6-0 σερί προηγήθηκαν με 11-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο χαμηλός ρυθμός ήταν το χαρακτηριστικό της δεύτερης περιόδου. Οι γηπεδούχοι προσαρμόστηκαν καλύτερα με το τρίποντο του Βασαμανίδη και τα καλάθια των Κύλα και Γεωργιάδη. Από την άλλη πλευρά σκόραρε μόνο ο Δούσκας (4) με συνέπεια το 18-14 στο ημίχρονο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ανέβηκε κάπως το τέμπο. Οι Legacy  με τον Κύλα (5) να αποτελεί τη βασική επιθετική συνιστώσα προηγήθηκαν με 29-26, αλλά ένα 7-0 των Slippers με πρωταγωνιστές τους Μεσεδάκη (6) και τα τρίποντα του Τζαβελάκη (επίσης 6π) προσπέρασαν με 29-33 στο τέλος του.

Στην τέταρτη περίοδο είχαμε μάχη πόντο πόντο ! Με τον Α. Ολύμπιο να ανεβάζει την απόδοση του με έξι πόντους οι Legacy προηγήθηκαν με 4, και με 44-41, όμως το τρίποντο του Μεσεδάκη στα 19.5" έστειλε την αναμέτρηση στην παράταση καθώς τόσο ο Α. Ολύμπιος πρώτα όσο και ο Ποταμίτης αστόχησαν αμφότεροι !

Και στο έξτρα πεντάλεπτο ο χαρακτήρας παρέπεμπε σε δράμα. Οι Slippers με τρίποντο του Μεσεδάκη και μια βολή του Τζαβελάκη μπήκαν μπροστά με 44-48, όμως ο Βασαμανίδης και ο ψύχραιμος από τη γραμμή των βολών Κύλας το γύρισαν για τους Legacy  προσπερνώντας με 49-48 ! Αυτό ήταν και το τελικό σκορ καθώς ο Μεσεδάκης σκόραρε εκπρόθεσμα σε ένα ματς που θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει και οι δύο  !

Mvp ήταν ο Θανάσης Κύλας με double double και 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 4 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων και άτυχος της βραδιάς ήταν επίσης με double figures ο Ιάσωνας Μεσεδάκης. Είχε 17 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λαθάκι.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξανδρος Ολύμπιος έχοντας 10 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Κυριολεκτικά στο νήμα !