Οι SALLAS MAVERICKS επιβλήθηκαν με 48-59 παίζοντας όμορφο μπάσκετ ενάντια στα ΜΑΧΙΜΙΑ.

Στα πρώτα λεπτά ο Νερομυλιώτης Π. ήταν αυτός που πήρε το βάρος του σκοραρίσματος για τους γηπεδούχους ενώ οι Γλεντής, Φασούλας και Σφήκας από την αντίπερα όχθη. Το παιχνίδι παρέμενε ισόπαλο μέχρι το 10-10 αλλά με καλάθια του Νερομυλιώτη Π. ξανά και του Γιαννούλη έγινε το 16-10. Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τους Γλεντή και Κατσάμπη και το τρίποντο του Αρβανιτάκη.

Με τρίποντο του Αρβανιτάκη και δίποντο του Κατσάμπη οι MAVERICKS πέρασαν μπροστά. Ο Ζώινας μείωσε αλλά και πάλι οι Κατσάμπης και Γλεντής σκόραραν. Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι κέρδισαν αρκετά φάουλ και από τη γραμμή των βολών οι Νερομυλιώτης Πέτρος και Μάνος και ο Ζώινας έκαναν το 26-26. Μάλιστα ο Νερομυλιώτης Μ. έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Τελικά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με βολές των Αρβανιτάκη και Γλεντή.

Το προβάδισμα επανήλθε στους MAVERICKS με καλάθια των Σφήκα και Χριστοδούλου για να μειώσει ο Νερομυλιώτης Π. Ο Σφήκας με 4 πόντους και ο Γλεντής στον αιφνιδιασμό έδωσαν και πάλι λύσεις για το 35-42. Ο Βλάχος σκόραρε τρίποντο και κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στους 4 λίγο πριν το τέλος.

Οι SALLAS MAVERICKS κατάφεραν στην αρχή της 4ης περιόδου να βάλουν τις βάσεις της νίκης με τρίποντο και βολή του Φαρόπουλου και καλάθι του Σφήκα. Οι Νερομυλιώτης και Καραλής απάντησαν αλλά ο Χριστοδούλου με λει απ και ο Αρβανιτάκης με τρίποντο έκαναν το 44-55. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με βολές μέχρι το τέλος χωρίς οι γηπεδούχοι να μπορέσουν να πλησιάσουν στο σκορ με το παιχνίδι να λήγει με 48-61.

MVP της αναμέτρησης ο Σφήκας με 14 πόντους και 15 ριμπάουντ.

για τα ΜΑΧΙΜΙΑ ο Νερομυλιώτης Π. είχε 18 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Το ματς κρίθηκε: Η πίστη στο πλάνο τους και τις οδηγίες του πάγκου ακόμα και όταν η διαφορά είχε μειωθεί και η ανωτερότητα σε βολές και τρίποντα έδωσαν τη νίκη.