Παίζοντας καλύτερα στο δεύτερος μέρος οι Halligators ξεκίνησαν με το δεξί τον δεύτερο γύρο, για το δεύτερο γκρουπ της North Division 2 απέναντι στους μόλις έξι διαθέσιμους του Μορφέα το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στην εκκίνηση της κούρσας. Οι γηπεδούχοι σκόραραν κυρίως με μακρινά σουτ (Κρεουζης, Λιουδάκης και Αντύπας από ένα τρίποντο, Φίλος 3 πόντοι) ενώ οι αντίπαλοι τους ανταπέδωσαν με τον Ζερδέ (5) μένοντας κοντά στο σκορ (14-11) στο πέρας της πρώτης περιόδου.

Η ισορροπία δυνάμεων διατηρήθηκε και στη δεύτερο δεκάλεπτο.  Ο Λιουδάκης (4) ήταν ο πιο δραστήριος για τον Μορφέα, ενώ από την άλλη πλευρά Αντωνόπουλος και Τζώρτζης με επίσης 4 πόντους έκαστος , έβαλαν μπροστά τους "Αλιγάτορες" με βραχεία κεφαλή (22-23) στο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη. Σε σερί 11-0 και τους Ζερδέ (6), αντωνόπουλο (4), Αθανασιάδη και Σακελλαράκη (από 3) απέκτησαν διψήφια διαφορά και παρά την προσπάθεια των Φίλου και του Ανδρικόπουλου (από 5 πόντους ο καθένας) προηγήθηκαν με 35-43 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελική ευθεία το πιο μεγάλο ρόστερ και οι πιο πολλέ δυνάμεις των Halligators έπαιξαν ρόλο. Με τον Αθανασιάδη να είανι κομβικός με δύο τρίποντα και τους Ζερδέ (4), Σιμόπουλο και Τζώρτζη (από 3) συντήρησαν διψήφιες αποστάσεις  και παρά το καλό παιχνίδι του Φίλου (6) και το τρίποντο του Κρεουζη κατέκτησαν το ροζ φύλλο με το τελικό 46-59 !

Mvp ήταν ο Θανάσης Ζερδές με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 κλεψίματα. Καλύτερος των ηττημένων ήταν με double double ο Σπήλιος Φίλος μετρώντας 14 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Κώστας Αθανασιάδης έχοντας 13 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 4 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο αποφασιστικοί και με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ απέδωσαν καλύτερα μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά !