Οι Bandicoots επικράτησαν 49-31 των POP69, για τη 12η αγωνιστική του North Group 1 της Division 2. 

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι έφτασαν τα οκτώ συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, μετρώντας εννιά νίκες στα τελευταία 10 παιχνίδια τους!   
Με την εντυπωσιακή πορεία τους ανέβηκαν στο 9-3 κι έπιασαν στην κορυφή τους POP69, οι οποίοι γνώρισαν δεύτερη ήττα στα τελευταία τρία ματς. Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν σε τραγικό βράδυ, όπως προδίδουν κι οι μόλις 31 πόντοι, αλλά τουλάχιστον κατάφεραν να υπερασπιστούν το +19 (68-49) της νίκης τους στον αγώνα του πρώτου γύρου! 

Αμφότερες οι ομάδες βρέθηκαν σε κακό επιθετικό βράδυ, αλλά τουλάχιστον οι Bandicoots είχαν κάποιες μικρές εκλάμψεις, την ώρα που οι αντίπαλοι τους έβλεπαν το καλάθι σαν δαχτυλήθρα!  Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπόρεσαν σε ένα καθοριστικό κομμάτι του αγώνα να τρέξουν, κάτι που αποτελεί το μεγάλο «όπλο» τους. Ο Τσουκαλάς με 7 μαζεμένους πόντους έδωσε το έναυσμα για την ομάδα του, η οποία «έτρεξε» σερί 16-0, μετατρέποντας το 11-15 (18’) σε 11-31 (27’)! 

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι Bandicoots προηγήθηκαν με 37-16 και 46-25, αλλά στο τέλος δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη διαφορά της ήττας στον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να μην έχουν την ισοβαθμία με τους POP69.

Player of the Game: Ο Λευτέρης Κωσταβέλης ήταν για ακόμα ένα ματς ο «βράχος» μέσα στο «ζωγραφιστό», όπου έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε τις περισσότερες. Τελείωσε τον αγώνα με 6 πόντους, αλλά και 20(!) ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε μια ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Βασίλης Λάμπος, από τα χέρια του οποίου πέρασαν οι περισσότερες επιθέσεις των Bandicoots. Οργάνωσε την ομάδα του, αλλά κι «εκτέλεσε» τους αντιπάλους, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ με 14 πόντους. Επίσης, έκανε νταμπλ νταμπλ, καθώς είχε 10 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε 4 ασίστ κι ένα κλέψιμο.  

Που κρίθηκε: Στο γεγονός ότι οι Bandicoots είχαν μια στοιχειώδη συνέπεια στην επίθεση τους κι όταν κατάφεραν να τρέξουν «καθάρισαν» το ματς. Με 16 πόντους σε 30 αγωνιστικά λεπτά και συνολικά 12/66 σουτ, οι POP69 δεν θα μπορούσαν να περιμένουν κάποια καλύτερη εξέλιξη στο ματς.