Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 2ου Division (2ο group north), η Σφεντόνα αντιμετώπισε το People Cafe! Το παιχνίδι ήταν τρομερό με τις 2 ομάδες να παίζουν ανά διαστήματα πολύ όμορφο μπάσκετ. Η Σφεντόνα του 1-9 κοίταξε στα μάτια το φορμαρισμένο Cafe του 6-5 και με διαστημικό μπάσκετ κατάφερε, αν και στο τέλος με το ζόρι, να πάρει την νίκη με σκορ 65-63!


Μια διαφορά 5 πόντων δημιούργησε η Σφεντόνα στο 1ο δεκάλεπτο. Με άμυνα γρανίτη οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον αργό και σταθερό ρυθμό τους. Μπροστά πέτυχαν 16 πόντους δέχθηκαν 11 από το Cafe και έφτασαν από νωρίς στο +5. Νωχελικά ξεκίνησαν οι φιλοξενούμενοι. Για την Σφεντόνα 8 πόντους πέτυχε ο Μπαρδούτσος. 4 είχε ο αμυντικά ακούνητος Τσιβίογλου. Για το People Cafe ζεστά ξεκίνησε ο Μυλωνάς έχοντας 4 καλάθια.


Στην 2η περίοδο η Σφεντόνα "σκότωσε" με την άμυνα της το People Cafe! Έπαιξε εκπληκτικά και επιθετικά πετυχαίνοντας 18 πόντους. Έτσι, η διαφορά έφτασε τους 15 πόντους στο ημίχρονο. Το People Cafe   έπαιζε νευρικά και έδειχνε ανέτοιμο. Για τους προπορευόμενους Τεγόπουλος και Μπαρδούτσος είχαν από 2 καλάθια έκαστος. Ακολούθησαν Σαχτούρης και Παπανώτης που ευστόχησαν πίσω από τα 6.75 έκαστος από μία φορά. Για τους φιλοξενούμενους 5 πόντους έβαλε ο Μυλωνάς.


Στην αντεπίθεση πέρασε το Cafe στο 3ο δεκάλεπτο. Βρήκε ρυθμό, έπαιξε οργανωμένα και συγκεντρωμένα και μετέττεψε το -15 σε -10. Η Σφεντόνα χαλάρωσε, ήταν σχετικά άστοχη και είδε την υπέρ της διαφορά να μειώνεται κατά 1/3. 12-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους ηνίοχους 5 πόντους έβαλε ο Μπαρδούτσος και 4 ο Τσιβίογλου. Σειρά στο σκοράρισμα πήρε για το People Cafe  ο Τσαγκούλης με 6 πόντους. 4 είχε ο τρομερός Μυλωνάς.


Η 4η περίοδος ήταν απίστευτη. Άγχος, πάθος και καρδιοχτύπια χαρακτήρισαν τα τελευταία 10 λεπτά. Το People Cafe  κατάφερε να μειώσει, έφτασε σε απόσταση αναπνοής και θα έστελνε το ματς σε παράταση αν ο Γκορέζης έβαζε το ελεύθερο lay-up. 65-63 ήταν το τελικό σκορ με την Σφεντόνα να παίρνει μια νίκη ψυχολογίας και αναπτέρωσης ηθικού. 19-27 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές ο Σαχτούρης ξεχώρισε με 6 πόντους. 5 έβαλε ο σταθερός πάντα Μπαρδούτσος. Για τους ηττημένους που έκαναν υπερπροσπάθεια 7 έβαλε ο Καλογεράκος, 6 ο Μυλωνάς και 5 ο Μαρούλης.


Mvp του αγώνα ήταν ο Χ. Μπαρδούτσος με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ (3-1), 2 ασίστ και 1 λάθος σε 29 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Μυλωνάς με 24 πόντους, 5 ριμπάουντ (1-4), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Σ. Τεγόπουλος με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 3 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθη σε 30 λεπτά αγώνα!


Το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος με την Σφεντόνα να παίζει εξαιρετική heads out άμυνα!