Οι Sons of Kallipoli μπήκαν σταθεροί και ψύχραιμοι στο παιχνίδι, έβρισκαν επιθετικές λύσεις σε όλη τη διάρκεια και πήραν σχετικά εύκολα την 8η νίκη τους στον Νότιο όμιλο της Division2 (8-3), παραμένοντας στη δεύτερη θέση, στην ισοβαθμία με τους Spartans, αφήνοντας τους… εκνευρισμένους Vikings στο 3-8.

Αν μία από τις ομάδες είχε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία στην επίθεση, τότε αυτή ήταν οι Sons, που με τους Σούλα, Ναρεκιάν και Πρόκο να βρίσκουν στόχο στα πρώτα λεπτά, μπήκαν μπροστά στο σκορ, ανέβασαν ψυχολογία και πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού (14-7 δεκάλεπτο), έχοντας από την άλλη τους Βίκινγκς να εκνευρίζονται (μέσα στο παρκέ, αλλά και στον πάγκο) και να χάνουν την συγκέντρωσή τους, κάτι που τους επηρέασε και πήγαν στον πάγκο για το ημίχρονο με το σκορ στο 31-17.

Ο κόουτς Τζέρι από την πλευρά των «ασπρόμαυρων», έβλεπε ικανοποιημένος τα «παιδιά» του να τρέχουν ασταμάτητα και να βρίσκουν λύσεις από όλους, με τους Γιαννουλάτο, Νικόλλα, «Τέλχο» να προσθέτουν πόντους (και τρέξιμο) για να ανέβει κι άλλο η διαφορά μέχρι το 30’ (46-24) και τους Μπεχράκη, Κολιούση, Στασαή να προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις για τους Vikings, οι οποίοι όμως δυσκολεύονταν συνολικά και μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο ξεκόλλησαν στην δική τους επίθεση, χωρίς να μπορέσουν να αλλάξουν κάτι στο σκορ, με το τελικό 62-40 να διατηρεί τους Sons στα ψηλά της βαθμολογίας.

MVP της αναμέτρησης ήταν ο Ηλίας Πρόκο, που έτρεξε πολύ σε επίθεση και άμυνα, έχοντας 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, ενώ ακολούθησαν σε απόδοση ο Λάουρεν Σούλα με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και ο play maker Αναστάσης Ναρεκιάν που μοίρασε 7 ασίστ, έκλεψε 3 φορές την μπάλα, μάζεψε 6 ριμπάουντ και έβαλε ένα καλάθι. Από τους Βίκινγκς ξεχώρισε ο Σταύρος Μπεχράκης με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ.

Το ματς κρίθηκε στην ταχύτητα των "ασπρόμαυρων" και στην συγκέντρωση που είχαν στον στόχο τους, σε αντίθεση με τους Vikings που είχαν κάποιες επιπόλαιες επιλογές και έχασαν σε αρκετές φάσεις τους αντιπάλους τους στην άμυνα.

Sons of Kallipoli (Τζέρι Ναρεκιάν): Πρόκο 19, Σούλα 13, Γιαννουλάτος 10, Νικόλλα 10, Στεργιανός 6, Τελχολάρρη 2, Ναρεκιάν 2

Vikings (Β. Λιάκος): Μπεχράκης 13, Κολιούσης 7, Σαλίβερος 7, Σ. Λιάκος 6, Στασαής 3, Ζαχαράτος 2, Χαλκιαδάκης 2, Καρατζάς