Την άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου πήραν το βράδυ του Σαββάτου οι Τσακορούκουνες στο "Γ.Μελισσηνός" όταν και φιλοξενήθηκαν από τους Unbroken !

Οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο καλύτεροι από την αρχή. Με τους Βύνιο (6) και Αρτινό (4) προηγήθηκαν με 4-11 και πάρα την καλή απόδοση του Μπακογιάννη (7) κράτησαν την πρωτοπορία με 15-18 στα δέκα πρώτα λεπτά.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά με τους Λυμουρη (5) και το τρίποντο του Ρίζα (3), όμως δέχτηκαν ένα 8-0 από τους Κουλέντη, Δημόπουλο (από 4) και το τρίποντο του Λάμπρου με συνέπεια οι Τσακορούκουνες να προηγηθούν με 26-33 στο ημίχρονο

Ως τα μέσα της τρίτης περιόδου το παιχνίδι ήταν ντέρμπυ όμως μετά ήρθε το ξέσπασμα των "Ρουκ" ! Ο Αρτινός ήταν ακάθεκτος με δέκα πόντους και ο Κοντογιάννης πρόσθεσε πέντε συντελώντας σε ένα απίθανο επιμέρους 2-21 που τους έδωσε αέρα είκοσι πόντων (35-55) στο φινάλε της.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τις ομάδες να δοκιμάζουν σχήματα στοχεύοντας στο θέαμα με ελεύθερο παιχνίδι. Ο Λάμπρου είχε έξι καινο Κουλέντης πέντε πόντους για τους φιλοξενούμενους, με τους Μπακογιάννη (7) και Ρίζα (4) να συμβάλλουν με τη σειρά τους στο τελικό 51-66 !

Mvp αναδείχθηκε με double double o Βαγγέλης Κουλέντης που είχε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θανάσης Νικολακόπουλος με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Στάθης Αρτινός μετρώντας 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο εξαιρετικό δεύτερο μέρος των νικητών.