Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της North Division 2 το βράδυ της Τετάρτης οι All Star Survivors φιλοξένησαν τους Tragics, με τους δεύτερους να αναδεικνύονται νικητές μετά από σαραντάλεπτη μάχη, παίρνοντας τη ρεβάνς αλλά και καλύπτοντας τη διαφορά για την ήττα του πρώτου γύρου.

Μετά το αρχικό 6-5 οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι. Δεν δέχτηκαν άλλον πόντο και με σερί 7-0 με τα τρίποντα του Γκόρου (9π) προηγήθηκαν με double score  στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ανέκαμψαν στη συνέχεια. Με το δικό τους 10-0 και πρωταγωνιστές τους Μαντά (6) Βεϊσάκη (5), Ν. Κυριακίδη και Πιτσινιάγκα (από 3) σκόραραν έξω από την περίμετρο ισοφαρίζοντας προσωρινά. Ο Γκόρος όμως (6) αλλά και ο Κομιανός (3) έβαλαν μπροστά τους Τραγικούς με 25-28 στη μέση της διαδρομής.

Μεγάλη μάχη είχαμε και μετά την ανάπαυλα. Το ματς πήγαινε ως το 36-37, αλλά αμέσως μετά ένα σερί 8-0 των Tragics καθώς σκόραραν όλοι (Γκόρος 5, Κουνας 4, Χριστακίδης 3 κι οι υπόλοιποι με τον ..οβολό τους) υπερσκέλισαν την προσπάθεια των Μαντά (5), Βεϊσάκη και Κρατημένου (από 4) από την άλλη πλευρά και κράτησαν την πρωτοπορία με 40-46 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά είχαν μεγάλες συγκινήσεις. Με το ματς στην ισοπαλία οι Τραγικοί επιχείρησαν να το "καθαρίσουν" με τον Γκόρο (10π) απόλυτο πρωταγωνιστή. όμως οι All Stars δεν παρέδωσαν τα όπλα. Με τον Μαντά να σκοράρει 12 πόντους, και με δύο δικά του τρίποντα μέσα σε 30", έφτασαν σε απόσταση βολής (58-60). Ο Ντάσιος είχε 0/2 βολές, αλλά το τρίποντο του Πιτσινιαγκα στα 15" δεν βρήκε στόχο. Ο Κομιανός στα 9" διαμόρφωσε με 1/2 βολές το τελικό 58-61, καθώς ο Μαντάς αστόχησε υπό ασφυκτική πίεση στο ύστατο τρίποντο !

Mvp ποιός άλλος από τον Δημήτρη Γκόρο ; Είχε 31 πόντους με 7/10 τρίποντα, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος. Καλύτερος των ηττημένουν ήταν ο Θοδωρής Μαντάς με 23 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 2 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Λεωνίδας Χρηστακίδης με 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές δεν έχασαν το προβάδισμα ούτε την ψυχραιμία τους στα τελευταία λεπτά, με το άστρο του Γκόρου να τους φωτίζει το δρόμο !