Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου Division (1ο group), οι Bandicoots αναμετρήθηκαν με τους Blue Sharks Neurolife. Το παιχνίδι ήταν σχετικά μονόπλευρο με τους γηπεδούχους να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους. 58-52 ήταν το τελικό σκορ με τους «καρχαρίες» να μειώνουν στο τέλος!

Δυνατά ξεκίνησαν και οι 2 ομάδες στο 1ο δεκάλεπτο. Το τέμπο ήταν γρήγορο και ο ρυθμός γοργός. Είδαμε πολλές φάσεις σε καταστάσεις transition με τις άμυνες να είναι σχετικά ανοιχτές. 14-10 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους πέτυχε ο Ζαρκαδάκης, ενώ με 4 ακολούθησε ο Κωσταβέλης. Στους 4 πόντους σταμάτησε ο Μούσουρας για τους BSN.

Στο +16 έφτασαν οι γηπεδούχοι στην 2η περίοδο. Με γρήγορες επιθέσεις, τρομερές άμυνες και απίστευτη ενέργεια οι Bandicoots δημιούργησαν μια τεράστια διαφορά ασφαλείας. 14-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Blue Sharks να είναι εκτός ρυθμού. Για τους ηνίοχους σειρά στο σκοράρισμα πήρε με 3 καλάθια ο Τσουκαλάς. Ακολούθησε με 3 πόντους ο Λασκαράτος. Μπίσκος, Τομαράς και Πέππας είχαν από 1 καλάθι έκαστος για τους Sharks.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες συνέχισαν να παίζουν μπάσκετ γρήγορου ρυθμού. Οι άμυνες συνέχισαν να είναι σκληρές, ενώ η κούραση άρχισε να κάνει εμφανή την εμφάνισή της. 15-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του με 3 ακόμα καλάθια συνέχισε ο Τσουκαλάς. 4 πόντους έβαλε και ο Λασκαράτος. Για τους Sharks Τομαράς και Σακελλαρόπουλος έβαλαν από 4 πόντους έκαστος.

Στην 4η περίοδο ο Λάμπος πήρε φωτιά. Έστειλε την διαφορά κοντά στους 20 με 7 δικούς του πόντους και «καθάρισε» το παιχνίδι. Παπαδόπουλος και Τσουκαλάς είχαν από 3 πόντους ο καθένας. Οι Sharks κατάφεραν να ρίξουν την διαφορά σε φυσιολογικά πλαίσια με τον Τομαρά να σταματάει στους 9 πόντους. 58-52 ήταν το τελικό σκορ με την περίοδο να λήγει 15-21!

Mvp του αγώνα ήταν ο Ε. Κωσταβέλης με 9 πόντους, 17 ριμπάουντ (14-3), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 30 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Τομαράς με 17 πόντους, 13 ριμπάουντ (8-5), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 28 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ι. Τσουκαλάς με 15 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ταχύτητα και την ευστοχία των Bandicoots!