Την τέταρτη συνεχόμενη τους νίκη στο πλαίσιο της 13ης στροφής του πρώτου γκρουπ της North Division 2 πέτυχαν το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ οι Basketball Freaks όπου και φιλοξενήθηκαν από τους Climaland BC καθώς πήραν από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού και δεν δυσκολεύτηκαν .

Η καλή μέρα φάνηκε από νωρίς για τους φιλοξενούμενους. Με πλειάδα πρωταγωνιστών (Κανακόπουλος 6, Μαργαριτόπουλος 5, Καλογερογιάννης 4 και Κεχαγιάς 3) πήραν από νωρίς διαφορά (3-15) που κράτησαν παρά την αντίδραση του Τζίκα (5) από την άλλη πλευρά που μείωσε σε 11-20 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι ..σφυγμοί έπεσαν αμφότερα. Οι Freaks με επιμέρους 9-2 έφτασαν σε διψήφια απόσταση χάρη στα τρίποντα του Πολίτσου (6π) , ενώ Τζίκας (4) και το τρίποντο του Ακριβου διαμόρφωσαν το 20-32 στου δρόμου τα μισά.

Δεν άλλαξε κάτι μετά την ανάπαυλα. Οι Freaks με το ντουέτο Πολίτσου (8) και Ευαγγέλου (6) μαζί με την καλή τους άμυνα που κράτησε τους Climaland στους εννιά (Ακριβος 5) διεύρυναν το ..κενό που τους χώριζε , σχεδόν στο +20, με την τρίτη περίονα να τελειώνει με 29-48.

Στα τελευταία λεπτά οι ομάδες έπαιξαν απόλυτα ελεύθερα. Ο Τζίκας πέτυχε ακόμα 4 για τους γηπεδούχους, ενώ οι Freaks διατήρησαν τη διαφορά χωρίς δυσκολία χάρη στους Καλογερογιάννη και Κανακόπουλο με την κόρνα της λήξης να τους βρίσκει με το ροζ φύλλο στα χέρια με το τελικό 38-56.

MVP αναδείχθηκε ο Χρήστος Ευαγγέλου με 8 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Από τους ηττημένους πιο αποδοτικός ήταν ο Κασσιανός Τζίκας με double double και 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Τάσος Πολίτσος που είχε 14 πόντους, 1 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Που κρίθηκε : Oι νικητές κυριάρχησαν από τα πρώτα λεπτά, πάτησαν το γκάζι και δεν ξανακοίταξαν πίσω.