Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της East Division 2 οι Cobra Kai φιλοξένησαν το Σαββατόβραδο στη Γλυφάδα τους Legacy με τους δεύτερους να πετυχαίνουν μεγάλη νίκη κάνοντας το 2Χ2 επί των αντιπάλων τους στη σεζόν και παραμένοντας στην κορυφή του ομίλου, χάρη στο καταπληκτικό τελευταίο τους δεκάλεπτο !

Οι ομάδες μπήκαν χαλαρά στο παρκέ. Μετά το αρχικό 8-8 (Μπάζιος 4 για τους γηπεδούχους) οι Legacy προσπέρασαν με τον Α. Ολύμπιο (4) και μπήκαν μπροστά με 8-12 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι Cobra με σερί 6-0 χάρη στους Μπάζιο (5) & Ορφανίδη (4) σε πρώτο ρόλο προσπέρασαν, όμως οι τρίποντες ομοβροντίες του Ολύμπιου (9π), έδωσαν ξανά το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 22-23 στο ημίχρονο.

Τα συγκροτήματα εναλλάσονταν στην πρωτοπορία σε όλο το τρίτο δεκάλεπτο. Αρχικά οι Cobra με τους Μπάζιο (7) και Ορφανίδη (6) προηγήθηκαν με +5, όμως τόσο ο Ολύμπιος (7) όσοι και οι Μπρούστας (5) - Βασαμανίδης (4) επέτρεψαν στους Lagacy να ανακάμψουν, για το 38-41 στο τέλος του.

Η τέταρτη περιόδος ήταν ωστόσο ένας μονόλογος. Ο Ολύμπιος επέβαλλε τον...νόμο τους καθώς με 11 πόντους συνετέλεσε σε σερί 15-0 που έδωσε στους Legacy  το ροζ φύλλο καθώς δέχτηκαν μόλις ένα καλάθι, και πήραν μεγάλη νίκη με 40-59 !

Mvp ποιός άλλος από τον εκτελεστή Αλέξανδρο Ολύμπιο ; Είχε 31 πόντους , 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα κι ένα λάθος. Κοντά του σε απόδοση ως παίκτης κλειδί ήταν ο Θανάσης Μπρούστας έχοντας 7 πόντους, 13 ριμπαούντ, καθώς και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Μπάζιος με double double και 16 πόντους, 16 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έκαναν ονειρικό τελειώμα !