Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 2ου Division(2o group), οι Halligators αναμετρήθηκαν με τους Gin Supertonics! Το παιχνίδι ήταν μονόπλευρό με εξαίρεση το 1ο δεκάλεπτο. Οι Halligators επέβαλλαν τον ρυθμό τους, πέτυχαν εύκολα καλάθια στο transition και πέτυχαν μια εύκολη νίκη με σκορ 62-41!

Πλήρως ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο του αγώνα. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυναμικά σε 1 γοργό τέμπο με πολλούς αιφνιδιασμούς και σκληρές άμυνες. 17-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους πέτυχε ο Ζερδές, 4 ο Αντωνόπουλος και 3 ο Τζώρτζης. Καλύβης και Μωραΐτης είχαν από 5 πόντους έκαστος για τους Gin,

Το πόδι στο γκάζι πάτησαν οι Halligators στην 2η περίοδο. Αμυντικά έκλεισαν τον Πολυζό και επιθετικά κατάφεραν να τρέξουν πολύ γρήγορα σε καταστάσεις transition. Πέτυχαν 23 πόντους, δέχθηκαν μόλις 8 από τους νευρικούς και γεμάτους απουσίες Tonics και έθεσαν τις βάσεις για την νίκη τους. Για τους προπορευόμενους Αντωνόπουλος και Τζώρτζης είχαν ο καθένας από 5 πόντους. Σιμόπουλος και Κωσταρέλος ακολούθησαν έχοντας από 2 καλάθια έκαστος. 5 είχε ο Μωραΐτης για τους φιλοξενούμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 3η περίοδος. Η διαφορά έφτασε τους 22 πόντους και το παιχνίδι μετατράπηκε σε ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. 13-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Halligators να κυριαρχούν και στις 2 πλευρές του παρκέ. Χαμηλά έμειναν ξανά επιθετικά οι Supertonics. Για τους ηνίοχους τον χαβά του με 3 καλάθια συνέχισε ο Αντωνόπουλος. Σε 1 σουτ 3 πόντων ευστόχησε ο Αθανασιάδης. Στο τρίποντο του Πολύζου στάθηκαν οι κακοί επιθετικά Gin Supertonics!

Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν το 4ο δεκάλεπτο. Η διαφορά σταθεροποιήθηκε στους 21 πόντους με το τελικό σκορ να είναι 62-41. 9-10 έληξε το δεκάλεπτο. Για τους νικητές 1ος σκόρερ ήταν ο Αθανσιάδης με 5 πόντους. 2 τρίποντα έβαλε για τους ηττημένους και αφορμάριστους Tonics ο Καμινάρης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Αθανασιαδης με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ (9-0) και 3 ασίστ σε 33 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Φ. Πολύζος με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ (9-3), 2 ασίστ, 5 μπλοκ και 4 λάθη σε 35 λεπτά αγώνα!

Key player: O παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Ζερδές με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ (9-1), 2 ασίστ και 2 λάθη σε 28 λεπτά συμμετοχής!