Η La Mafia επικράτησε 58-42 των Itah Jazz, για τη 13η αγωνιστική στο North Group 2 της Division 2.

Οι «πράσινοι» πανηγύρισαν την τέταρτη διαδοχική νίκη τους και την ένατη στα τελευταία 10 ματς. Με αυτό το θετικό αποτέλεσμα ανέβηκαν στο 11-2 κι απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής. Από την άλλη, οι τυπικά γηπεδούχοι γνώρισαν την ένατη συνεχόμενη ήττα τους κι είναι πλέον στο 2-11. 

Η La Mafia είχε τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του και προηγήθηκε για πρώτη φορά με διψήφια διαφορά στα μέσα της δεύτερης περιόδου (21-11 στο 15’).  Οι Itah Jazz έδωσαν τη μάχη τους, αλλά οι αντίπαλοι τους έδειχναν να παίζουν τόσο όσο για να μην απειληθούν στο ματς. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μέσα από την άμυνα βρήκαν πόντους στον αιφνιδιασμό και προηγήθηκαν με 42-27 στο 28’. 

Η La Mafia είχε την «απάντηση» σε κάθε προσπάθεια των Jazz και με το ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου προηγήθηκε ξανά με 15 πόντους (50-35). Το υπόλοιπο του αγώνα ήταν τυπική διαδικασία, με τη διαφορά να φτάνει στο +18 (58-40).

Player of the Game: Ο Παύλος Χαραλαμπίδης ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος των επιθέσεων της La Mafia και συνεργάστηκε εξαιρετικά σε αρκετές περιπτώσεις με τους συμπαίκτες του, είτε ως οργανωτής, είτε ως εκτελεστής. Μέτρησε 22 πόντους με 9/14 δίποντα, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα. 

Παίκτης «κλειδί» ο Γιώργος Μαρδάκης, ο οποίος ήταν ο βασικός λόγος που η ομάδα του κυριάρχησε στα ριμπάουντ. Έκανε φυσικά κι άλλα πράγματα, μετρώντας 11 πόντους (4/9διπ.), 21 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες και μια ασίστ. 

Που κρίθηκε: Η διαφορά δυναμικότητας ήταν δεδομένη, η «παγίδα» για τη La Mafia ήταν ότι παρατάχθηκε με έξι παίκτες κι έπρεπε να διαχειριστεί τις δυνάμεις της. Οι «πράσινοι» έλεγξαν απόλυτα το ματς κι έτσι έφτασαν άνετα στη νίκη, χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν.