Την ανοδική τους πορεία πιστοποίησαν με την τρίτη σερί νίκη μέσα στο 2024 οι Los Tromos που το βράδυ της Κυριακής υποδέχτηκαν στην Καισαριανή τους Hoopfellas και ανεβάζοντας στροφές μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά πήραν όχι μόνο τη ρεβάνς αλλά και τη διαφορά από την ήττα του πρώτου γύρου.

Οι ομάδες έπαιξαν γρήγορο κι επιθετικό μπάσκετ στην εκκίνηση. Οι γηπεδούχοι μετά το αρχικό 8-8 με τον Αργυρούδη να ξεχνά να αστοχήσει (4/4 τρίποντα) και τους Καράμπελα (6) και Κυπραίο (4) να βοηθούν έφτασαν ως.το +9. Ο Καλαλής ωστόσο αποτέλεσε το αντίπαλο δέος και με 12 πόντους μείωσε σε 24-19 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Το παιχνίδι "έκλεισε" στη συνέχεια, με τις ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο δίχως όμως να έχουν την ορμή των πρώτων δέκα λεπτών. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά χάρη στους Μπέλμπα (5) και Νάση (3) με μακρινά σουτ , όμως οι Los Tromos πήραν ξανά το προβάδισμα με τους Νικολακόπουλο (4) και Κυπραίο (3) φτάνοντας στο ημίχρονο με το σκορ στο 31-28.

Όλα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Οι γηπεδούχοι σκόραραν από τα 6.75 με τον Αργυρούδη (9) και τους Τσιγώνια (5) & Καράμπελα (4) συνοδοιπόρους και πάρα τις ενέργειες των Π. Αργυριάδη (6) και Καλαλή (5) απέκτησαν διψήφια διαφορά (52-39) στο τριαντάλεπτο.

Με τη φορά που είχαν πάρει καθάρισαν τη μπουγάδα στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου. Με σερί 12-0 με το ντουέτο Αργυρούδη (8) και Κυπραίου (6) να ζωγραφίζει στο παρκέ η απόσταση μεγάλωσε στους είκοσι πόντους βάζοντας τέλος στην οποία συζήτηση για την τύχη της αναμέτρησης. Μπέλμπας και Π.Αργυριάδης με πέντε πόντους έκαστος από την άλλη πλευρά, συνέβαλαν στο δίκαιο τελικό 73-52.

Mvp αλλά και πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Αργυρούδης. Είχε 29 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και ένα λάθος. Από τους Hoopfellas ξεχώρισε ο Σπύρος Καλαλής με 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ και ένα κλέψιμο.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Βάϊος  Κυπραίος με double double και 13 πόντους, 13 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε: Στο πολύ καλό δεύτερο μισό των νικητών !